trvalá závada snímač vlhkosti v kabině

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tohle jsem kdysi zažil u BMW 116i, majiteli praskla pojistka na cigaretový zapalovač, tak si jí půjčil jinde, ale už nevěděl odkud, výsledkem bylo, že nešlo vyhřívání lambdasond, ale zase se mu žhavil zapalovač na cigárageo píše:Jj chytrej majitel za prdelí je vždycky radost dneska jsem opravoval nefunkční okna na scénikoj majitel vyměnil všechno co se dalo i pojistkovku a porád mu to nešlo stál mě furt za zadkem a proč sundávám tohle a tohle že tam všechno měnil a nic tak jsem změřil jen u vypínače všechny dráty a štáva nikde tak jsem ho hned zpovídal že pojistky všechny vyndal a prohlížel okem tak jsem už věděl odkud fouká změřil jsem je žárovkou a jedna prdlá a ještě daná o jednu vedle kde nebyla druhá propojka.Po prohození novej pojistky okna makaj.Jen jsem mu řekl že praskla určitě kvůli něčemu a na to mi řekl že si to už najde dál jsem se už neangažoval.
Máš můj obdiv, žes ho neposlal někam. Já bych to neustál. Ale stala se mi zajímavá věc, známému jsem dělal něco na autě a on mi pak volá, hele, když jsem auto přivezl od tebe /Fiat Marea/ tak mi to nejde zamknout, centrál normálně zamkne a hned se zase odemkne..Předtím to nedělalo...Tak si říkám, hergot, čím jsem to způsobil, dělal jsem něco úplně jiného, tak jdu kouknout na pojistky a na jedné od centrálu byla 30A místo 10A. Tak tam dám 10 A a závada zmizela....Centrál fungoval tak jak má...geo píše:Jj chytrej majitel za prdelí je vždycky radost dneska jsem opravoval nefunkční okna na scénikoj majitel vyměnil všechno co se dalo i pojistkovku a porád mu to nešlo stál mě furt za zadkem a proč sundávám tohle a tohle že tam všechno měnil a nic tak jsem změřil jen u vypínače všechny dráty a štáva nikde tak jsem ho hned zpovídal že pojistky všechny vyndal a prohlížel okem tak jsem už věděl odkud fouká změřil jsem je žárovkou a jedna prdlá a ještě daná o jednu vedle kde nebyla druhá propojka.Po prohození novej pojistky okna makaj.Jen jsem mu řekl že praskla určitě kvůli něčemu a na to mi řekl že si to už najde dál jsem se už neangažoval.