el. svazek OII

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tesik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

el. svazek OII

Příspěvek od tesik »

zdravím, točí se mi stále obě sahary až do vybití baterie.. Když dám obě nové od značky TYC, tak ty se zase netočí vůbec,ani když pustím klimu...nedává to logiku..?! Zkoušel jsem i z jine OII kdyby ty nové byli třeba špatné z výroby. a ty taky nic.. Než se pustím do rozdělávání a kontrol svazku, nenapadá vás něco? Vag ohledně sahar nehlásí nic, načetl pouze motorek sací klapky V157, ale ten už je tam dlouho.. Je to Octavia II 2,0tdi 103kW 2006 BKD, najeto 200 000km.

díky za jakoukoliv radu.
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Pojistky mas dobre. Odpoj klapu a zkus to.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Sahara u BKD je s klapkou(v157) na jednu pojistku-hledal bych problém v tom, většinou ji odpálí právě ta špatná klapka.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Kdyz se toci obe tak je vetsinou ta mala vrtule ko. A mrkni na pojistky do eboxu je tam napaji i s tou klapkou ale to poznas kdyz chcipnes motor tak se tvrde zachjeje kdyz je klapko ko.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
tesik
Sběrač informací

Příspěvek od tesik »

pojistky ok, kabely pod pojistkovým boxem taky ok, pri odpojení klapky sahary stále běží... nejde mi na rozum proč se ty vrtule netočily když jsem tam dal nové...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“