vag octavia sdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jofa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vag octavia sdi

Příspěvek od jofa »

Zdravim,dnes som na aute menil olej+filtre (octa 1,9 sdi,2002 AQM) a dal som porad skontrolovat pamat zavad a pri pristrojovej doske a abs brzdy mi diagnostika vypisala nasledovne: V pameti zavad ridici jednotky nejsou ulozeny zadne chyby nebo pamet zavad neni podporovana jednotkou nebo nastala chyba komunikace nebo zavadu nrlze vymazat.
Podotykam ze vsetko funguje ako ma len sa nedokazem spojit s danymi RJ.stretol sa s tym uz niekto?mam odpojit baterku na chvilu a skusit znovu?doteraz som s tym nemal nikdy problem.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

asi rád hledáš problém kde není ;)
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Milos to nie ale mam rad veci na poriadku a chcem zisrit ci nemoze byt problem aj v kabli hex can vcds
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

pokud ti to píše tohle.tak bych stím ani nejezdil :D
renos.renos
Přispěvovatel

Příspěvek od renos.renos »

Já bych to hodil rovnou ze skály... opravdu řešíš ptákoviny..
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Neriesim ptakoviny,chcem len vediet preco sa mi s tymi dvomuli jednotkami neda spojit nic viac ale zrejme sa s tym tu na fore nikto nestretol
renos.renos
Přispěvovatel

Příspěvek od renos.renos »

Pojistky jsi kontroloval a kabel máš v pořádku..? vyzkoušej ho na jiným autě...
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Poistky som pozeral,su ok.skusim kabel este na druhom aute ci sa nahodou neodpalil nejak...
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

tvl jak nespojí?jen je ta jednotka bez chyb!to je celý,řešíš něco co neexistuje,to je tak když má dneska ten chína kabel každý jelito.pro tvé dobro bude lepší když na tom budeš radši věšet prádlo
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Dreizig5:predstav si ze nevies o com hovoris,rj sa nespoji,ked som ju skusal spojit bez testu tak vypisala ze prilis mnoho chyb komunikace pro spojeni,a automaticky sa zavrela.navyse s tym china kablom som uz prisiel na xy poruch na xy autach tak mi tu nepis blbosti,vela krat mi uz pomohol,len teraz sa proste nechce spojit s dvomi jednotkami,to je cele.ale podarilo sa mi najst ten isty problem na inom fore a predstav si v kabli to nie je ale v programe,esteze tam nie su jelita a vedel som to rozbehnut vdaka im radam.takze ak nemas nejake riesenie ci napad tak radsej nekomentuj,dakujem.
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

zkouším si to před stavit a moc mě to nejde :D mužeš mě rozepsat slovo Diagnostika :-)

origo ti nic neřiká...
19olo88
Přispěvovatel

Příspěvek od 19olo88 »

jofa píše:Dreizig5:predstav si ze nevies o com hovoris,rj sa nespoji,ked som ju skusal spojit bez testu tak vypisala ze prilis mnoho chyb komunikace pro spojeni,a automaticky sa zavrela.navyse s tym china kablom som uz prisiel na xy poruch na xy autach tak mi tu nepis blbosti,vela krat mi uz pomohol,len teraz sa proste nechce spojit s dvomi jednotkami,to je cele.ale podarilo sa mi najst ten isty problem na inom fore a predstav si v kabli to nie je ale v programe,esteze tam nie su jelita a vedel som to rozbehnut vdaka im radam.takze ak nemas nejake riesenie ci napad tak radsej nekomentuj,dakujem.

Presne to " přiliš mnoho chyb komunikace pro spojeni" je to prečo by som ten kabel nepoužival..
Na SDi si zožen KKL kabel to ti bohato stačí a potom sa skus pripojit k RJ. ;)
Octavia , AGR + Frids S764, EGR off. - EX
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

19olo88:vdaka za radu,uz zhanam ;) len musim este zistit ci sa s nim bude dat citat touran do roku cca 2005,lebo octu budem menit
Naposledy upravil(a) jofa dne 23 zář 2016, 10:43, celkem upraveno 1 x.
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

Dreizig5:slovo origo mi hovori tolko ze ked potrebujem origo tak znamy ma v servise origo diagnostiku vw group a servis stala nieco okolo 600e,takze ak mas ty na domace podmienky origo kabel tak potom mas moje uznanie (wallbash)
19olo88
Přispěvovatel

Příspěvek od 19olo88 »

jofa píše:19olo88:vdaka za radu,uz zhanam ;) len musim este zistit ci sa s nim bude dat citat touran do roku cca 2005,lebo octu budem menit
Tourana 2004 som s KKL kom precital.
Octavia , AGR + Frids S764, EGR off. - EX
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“