Zítra týnec kdo má náladu

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomáš karbus
Aktivista
Odpovědi: 0

Zítra týnec kdo má náladu

Příspěvek od tomáš karbus »

Pardon, že to sem píšu až ted, ale měli jsme mít audi r8 na víkend a v autosalonu vznikli komplikace tak nám ji dali už ted a zítra večer ji vracíme, tak jestli si chce někdo zasprintovat a hlavně má zrovna čas zítra letiště Panenský Týnec u Loun zhruba od dvou do šesti, když se fakt někdo najde a dorazí je vítán 737 252657 zavolat a já přijdu odemknout bránu
tomáš karbus
Aktivista

tak akce proběhla až se mi kamarád uráčí odeslat videa tak je sem dám no jede to hezky, ale výkon je až moc nahoře a to se mi moc nelíbí a příští rok už asi sraz v týnci bude naprd ta plocha je už fakt dost na hadry a ta r8 fakt musí mít dokonalou rovinku jen orientačně na konci 400m bylo 236 km/h nejvíc s tim pádili kolem 270 pak už to na tom povrchu nic moc nebylo, brzdí to fakt solidně, ale jinak smrděli brzdy furt, je taky dost divný, že to vydávalo od motoru při volnoběhu dost pazvuky, což by se mi asi u auta za 4 mega nelíbilo
Dr.Diesel
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Diesel »

tomáš karbus píše:tak akce proběhla až se mi kamarád uráčí odeslat videa tak je sem dám no jede to hezky, ale výkon je až moc nahoře a to se mi moc nelíbí a příští rok už asi sraz v týnci bude naprd ta plocha je už fakt dost na hadry a ta r8 fakt musí mít dokonalou rovinku jen orientačně na konci 400m bylo 236 km/h nejvíc s tim pádili kolem 270 pak už to na tom povrchu nic moc nebylo, brzdí to fakt solidně, ale jinak smrděli brzdy furt, je taky dost divný, že to vydávalo od motoru při volnoběhu dost pazvuky, což by se mi asi u auta za 4 mega nelíbilo
R8 sem potkal na jizni spojce stribrnou, uz se stmivalo a ty predni svetla nizko nad silnici vypadaj naprosto dokonale. Zajimalo by me par veci:
1) Udajne maji naprosto prisernou dodaci lhutu, na kterou zakaznici teto tridy nejsou zvedavi (vysoka poptavka) - viz jeden typek, ktery se zvednul a oznamil, ze si jde koupit Porsche (noteeth)
2) Chudy pribuzny Gallarda?
3) Na ceskych "silnicich" je to pouzitelny nebo je to spis na zamasirovani a vratit?
Golf IV ARL TDI 110kW 4motion (R.I.P.)
tomáš karbus
Aktivista

no ty přední světla jsou fakt povedený, hlavně denní svícení
dodací lhůty asi nebudou nic moc, když jen na pujčení to tolikrát přesouvali a ve finále jsme to měli vrátit do šesti a už ve tři volali, že čekaj nějaký slovenský novináři na focení ( při pučení zas nechtěli vubec nic podepsat a ani žádný povidání jen dali klíče a řekli kde to stojí)
s galardem bych to vubec nerovnal, protože tohle fakt vydávalo pazvuky brzdy sice výborná účinnost, ale zas hrozně se pálili oproti porsche, kterýmu se nakládalo daleko víc fakt smrděli (zas bůh ví kdo to měl všechno v rukou před tim 20 000km najeto) dále jak to má z boku ty matně lakované oblouky tak ty vypadali jak kdyby to někdo stříhal od voka, řazení zase chodilo fakt výborně
na ceské silnice nic moc ten zadek je tak nizoučko, že i na tom letišti, které sice neni nic moc, ale proti d1 je zlatý, si to občas lehce škráblo zadkem a kousek zadního nárazniku už byl drblej takže to chce velkou opatrnos, řek bych až zbytečně nepříjemnou
no kdybych měl vzít poměr požitek/cena tak konstatuju předraženost a jdu koupit spíš porsche já mam audi fakt rád a ted zrovna hodlám jednu koupit, ale tohle a pak ještě motor v6 tdi mne fakt zklamalo
Naposledy upravil(a) tomáš karbus dne 03 říj 2007, 20:28, celkem upraveno 1 x.
tomáš karbus
Aktivista

jen ještě abych nekřivdil interiér a pohodlí fakt luxus
devonrex
Přispěvovatel

Příspěvek od devonrex »

Tome, nechci do toho rýpat, ale ta maximálka je hodně orientační. R8 má čas 0-100 km/h cca. 4,5 s, takže bych čas na 400 m sprint tipnul kolem 12 s (leda, že by na úrovni 100-250 km/h výrazně zrychlovala). To mi ale zase nehraje s tou tvou rychlostí, jelikož ta Corveta v létě v Mimoni měla na 400m maximálku cca. 245 km/h a čas 9,1 s. Jo a pro zajímavost.... Dahlback vyhrával 400m sprinty ve svých počátcích s Audi Quattro s časem 10,2 s a maximálkou něco málo přes 210 km/h. Schválně porovnávám časy a maximálky čtyřkolek. Jinak to muselo být samozřejmě super svezení ;)
Bez kouře není legrace.
tomáš karbus
Aktivista

ono je možné, že ta trasa byla trochu delší já to samozřejmě neodměřoval (jezdili jsme trochu jinde než obvikle) je to jen přibližné škoda, že ještě nemam ty videa točilo to víc lidí a mam za to, že dědek bral i tachometr a z nuli na 200km/h to jde líp určitě (nejsem zas takovej blázen, abych kvůli tomu zháněl něco na přesné odměření) a hlavně mě sprint moc nebere (točit se s tim je určitě lepší), ale jak píšu zas tak nadšenej jsem nebil a pocit, že někdo řídí něco takového dá přece jen trochu respektu každýmu
Blah
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blah »

z Mimone 12

15. 372 Milan sazama Audi R8 4200 4wd NA 14,050 162,339 km/h 13,066 173,634 km/h 13,066
GIV 1.9TDi ALH 66kw>130PD turbo, trysky Powerplus764, chip by dieselpower.cz
sprint 1/4 mile 15,819 (Milovice VIII)
Vmax 200,2 kph/GPS
-2 body :(
tomáš karbus
Aktivista

to se mi zdá zas docela špatný no kdyby kolem toho pujčení nebyly pořád zmatky a změny tak se to dalo pořádně připravit takhle mužem jen tápat, ale zázrak to žádnej neni proti a5 v tří litru tdi ty odpichy a to počáteční zrychlení nebylo nic moc
devonrex
Přispěvovatel

Příspěvek od devonrex »

no tak ty časy ukazují na nějakého neumětele :D nebo že by jel na Natural 95 (LOL)
Bez kouře není legrace.
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

ono to tak chodi ze kdo na ni ma tak jezdi jak duchodce (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
tomáš karbus
Aktivista

taky myslim, že jsme tomu naložili možná víc, než co by zažila, kdyby ji někdo koupil do svého hangáru vedle mustanga a maserati
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“