Řídící jednotka versus žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Franky_dnb
- Přispěvovatel
Řídící jednotka versus žhavení
Ahoj všem, mám celkem specifický problém, mám Ibizu BLT 1.9 96kw, euro 4, rv 2006, v autě mám bohužel nacpanou jednotku 038 906 019KJ, což mě vyplivlo Octavii ASZ a jim podobné, auto funguje dobře, ale bohužel nežhaví, BLT (EURO 4) má totiž speciální relé žhavení, kdežto ASZ má klasicke male relé 103, Relé žhavení mám nové, všechny kabely jdou bez přerušení tam kam mají jít, žhavičky oukej, takže může být jediná chyba v jednotce, bud teda že je nekompatibilní s tímhle systémem žhavení nebo je špatně nahraná, moje otázka zní... je třeba sehnat správnou jednotku? (což by měla být podle googlu 038 906 019NJ) nebo se dá nakodovat/přehrát ta moje jednotka tak, aby spolupracovala s tímhle speciálním relátkem pro motory BLT? Děkuji mockrát za odpověď
Mazlíci: now: Volkswagen Golf IV Variant 1.9 TDi PD 85kw AJM, 4Motion.... Old: Seat Ibiza 1.9 TDi 81kw@100kw, AFN and VW Golf 3 1.9 TDi 66kw 1Z....
- Franky_dnb
- Přispěvovatel
Udelat to poradne a spravne www.tdifun.cz
ak ten cip za nieco "stoji" teda to nie je nalievak spraveny za 10 minut tak samozrejme ze sa da preskladat do noveho softu. Ale to sme už velmi daleko.... zalezi komu to das spravitFranky_dnb píše:Dekuji za odpoved, pak by to melo chodit jo? A kdyz mam chip tak jde prehrat? Nebo se musi postavit novy?

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
- Franky_dnb
- Přispěvovatel