Prevodovka, spojka-parametry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prevodovka, spojka-parametry
Caute, nevite nekdo kolik zvladne seriova spojka a prevodovka u TDI 81kW r.v.98? Diky
Octavius
RE: Zalezi jak ti nastavi Reesha kroutak ...na seriovku bych dal nizkej tak do 340Nm.... s racema a 130PS turbem das tak 160PS (pokud mas kat a ERG Off) dobry by bylo dat sani z 96tdi a i arbox...idealne i IC ...a na Race trysky je dobry i lepsi hlavu cerpadla... 11, 12mm
PS: Kazdopadne pokud uz investujes do Race vstriku, tak to chce i dalsi upravy aby se vyuzili, takze si priprav prachy i na jednohmotu z VR6 (do 400Mn by mela drzet...) ....pokud nechces jit dal, tak kup radsi "jen" Powerplus 764...
PS: Kazdopadne pokud uz investujes do Race vstriku, tak to chce i dalsi upravy aby se vyuzili, takze si priprav prachy i na jednohmotu z VR6 (do 400Mn by mela drzet...) ....pokud nechces jit dal, tak kup radsi "jen" Powerplus 764...
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Jednohmotu z 1Z a pritlacak z VR6JasteR píše:RE: Zalezi jak ti nastavi Reesha kroutak ...na seriovku bych dal nizkej tak do 340Nm.... s racema a 130PS turbem das tak 160PS (pokud mas kat a ERG Off) dobry by bylo dat sani z 96tdi a i arbox...idealne i IC ...a na Race trysky je dobry i lepsi hlavu cerpadla... 11, 12mm

Kolotoč TUNING
no ja tam mam udajne cca 145 a sojka co mam v popisku klouze i na trojku..tak nevim jestli se da blbe nasadit pritlacak(pac na letacku pak byla jedna moznost preskrtnuta a druha, ze je Ok tak snad to servisak nasadil dobre
) nebo tak neco-kdyz taky vsichni pisou, ze jim spojka v pohode drzi a me to klouze snad od zacatku a to se to snazim moc nehonit z nizkych otacek a tak:-)

VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Mám Race 520, 12mm hlavu, 150k turbo, sání ze 130, setrvák jsem předělal na jednohmotu a spojku jsem dal heavy duty od Sachse z Corrada G60. Na sériovou spojku s dvouhmotou už jsem měl Race 520 a na 110k turbu tlak 1,3 barů, takže proto jsem psal, že těch 150k vydrží, žádnej problém s klouzáním jsem až do výměny neměl a to zabírala spojka na můj vkus už pěkně vysoko. Oni totiž ty 220mm LuKácky spojky snesou jak prase, sice mají 220mm, ale mají vcelku dost velkou třecí plochuOctavius píše:Hm, dik ale mel sem predstavu o nejakych presnejsich hodnotach...
Chystam se na upravu skladajici se z 130 PS turbo a Race 520 trysky a samozrejme soft, tak jen jestli to seriova unese...