Vánoce a rok 2017
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Vánoce a rok 2017
Dovolte mi popřát všem lidem dobré vůle poklidné a příjemné prožití vánočních svátku v kruhu nejbližších.
Pro rok 2017 pak přeji jediné: dostatek podnětů ke štěstí.
Pro rok 2017 pak přeji jediné: dostatek podnětů ke štěstí.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- dusantdirs
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Vánoce už "byly", a doufám, že byly štastné, tak přeji všem lidem dobré vůle i nadcházející užití si Silvestra , s ohledem na němou tvář a prosbou o co nejmenši množství výbuchů a petard za pár korun z Číny, která může nejen utrhnout prsty a vypálit oči /nejen pro mechány velmi důležité/ ale i zbláznit nejen domácí zvířata tak, že se stane neštěstí, a to hlavně na vesnicích, kde i když si mnoho lidí myslí že to není pravda, zvířata ještě jsou..Trochu méně arogance a více rozumu by neškodilo. A také ten nejlepší příští rok, jelikož ten letošní byl ve znamení OPICE, /což přesně odpovídá chaosu a blbnutí lidské populace/ tak ten příští bude ve znamení KOHOUTA, což je učitě lepší předpoklad..Číńané nemají jen opajcované výrobky, ale i zkušenosti ze své dávné minulosti s chodem světa ... 

nepropadat panice...
Co sem pleteš politiku? Tohle je různé pojetí názoru na budoucnost, někdo tomu věří, někdo ne. Někdo se řídí postavením planet, někdo nevěří ničemu. Mě osobně zaráží, jak to kolikrát sedí. A jímá mne děs, jak začnou už ráno bouchat dělobuchy a jak budou zvířata šílet, nehledě na to, že můj kamarád v mladém věku nesl vyrobené bouchací "kuličky", zakopl a urvalo mu to většinu prstů na rukou /každý jinak/ a zůstal jen jeden nepoškozený...Takže přeji všem pohodu, jen to chce trochu opatrnosti..
nepropadat panice...