Focus 1,6 TDCi, 85kW/115 koni - EOLYS

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
funscreen
Nováček
Odpovědi: 0

Focus 1,6 TDCi, 85kW/115 koni - EOLYS

Příspěvek od funscreen »

Ahoj vsem, chtel jsem se optat, jak zjistim, zda-li mam v ramci DPF filtru v aute nadrzku na aditivum EOLYS? A popripade, jak se doplnuje? Nemam ani tuseni.. A jeste me zajima, kdyz si koupim nejake aditivum pro DPF, lze jej michat s VIF aditivy do nafty? Aby se neco nepodelalo...

Dik za info.
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Myslim, ze si dostal dostacujucu odpoved, co sa tyka prisad. Co sa tyka doplnania, tak to nechaj ludom co stym robia.
funscreen
Nováček

Příspěvek od funscreen »

JozefC píše:Myslim, ze si dostal dostacujucu odpoved, co sa tyka prisad. Co sa tyka doplnania, tak to nechaj ludom co stym robia.
Jinymi slovy - dej to do servisu :-D
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Presne to. Ak spriechne aditivum mechanikovi do oci, tvare... a nie tebe, tak budes este sevisu vdacny, ze to nerobis ty. Je to totiz zieravina, nie len blba vodicka. Ale ok, ked uz sme pri domácej vymene. Ako urobis doma servisne nastavenia pre dpf?
funscreen
Nováček

Příspěvek od funscreen »

JozefC píše:Presne to. Ak spriechne aditivum mechanikovi do oci, tvare... a nie tebe, tak budes este sevisu vdacny, ze to nerobis ty. Je to totiz zieravina, nie len blba vodicka. Ale ok, ked uz sme pri domácej vymene. Ako urobis doma servisne nastavenia pre dpf?
Ja? Nijak :-D Vzdyt ja se ptam snad na vsechno vas, co uz vite..Kdybyste mi to nerekli, ani nevim, ze tam nejake aditivum je..:-D
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

NA nijak mas privela otázok ;)
funscreen
Nováček

Příspěvek od funscreen »

JozefC píše:NA nijak mas privela otázok ;)
Tak pro info - žádnou nádržku na EOLYS v autě nemám.. Vozy od roku výroby 2012 toto nemají, neb mají jinou strukturu DPF filtru a prý to nepotřebují. Tohle mi řekli v autorizovaném servisu..
Odpovědět

Zpět na „Ford“