Chiptuning Octavia II 1.9 TDI 77kw DSG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chiptuning Octavia II 1.9 TDI 77kw DSG
Ahoj všem. Potřebuji poradit s čipem u Octavia s DSG. Mam najeto 245 tis km, pravidelný servis. Spojka už byla měněna. Jen turbo me v budoucnu čeka. O kolik muzu takové auto čipnout? Ptám se kvůli převodovce DSG. Zatím radi sametove, olej také pravidelne menen. Nevím, kolik DSG snese. Díky moc za rady a tipy
- acryll
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
prevodovka znesie velmi vela, upravovat ju v tvojom pripade kvoli vykonu nema zmysel
zmysel to ma skor preto, aby nepodtacala motor pri beznej jazde
zmysel to ma skor preto, aby nepodtacala motor pri beznej jazde
powered by rb-digital.sk_____________
-
- Přispěvovatel
ty si natom asi tazko zle vies citat ? ....ma 1.6tdi naco mu bude vecsie turbo ako je VB ? a podalsie kto pisal ze turbo je top ? a tak isto ja ti odpoviem ja mam VB turbo a nato ze je to najsilnejsie 1.9 turbo tak ma riadny smak ale ked si ho nemal tak asi ani nvsjanpelikanbk23 píše:hlavne to vb turbo lepsi turbo neni:D:D
![]()
![]()

-
- Přispěvovatel
F4ever! píše:ty si natom asi tazko zle vies citat ? ....ma 1.6tdi naco mu bude vecsie turbo ako je VB ? a podalsie kto pisal ze turbo je top ? a tak isto ja ti odpoviem ja mam VB turbo a nato ze je to najsilnejsie 1.9 turbo tak ma riadny smak ale ked si ho nemal tak asi ani nvsjanpelikanbk23 píše:hlavne to vb turbo lepsi turbo neni:D:D
![]()
![]()
Zle citas asi ty, jasne pise ze to je O2 1,9 tdi

O1 ASZ 96kw serie