honzas1 píše:tak se stav do servisu at ti pro jistotu změří tlak oleje.. aby se to zbytečně nepřidřelo
Tak se změřit tlak oleje Vagem a pokud ano poradíte jak jako kanal a jaké hodnoty atd děkuji
Tak to VAG-om nezmeriaš, treba namiesto čidla našrobovat tlakomer (manometer), naštartovat a sledovat tlak. Mal som podobny problem, skoro sa mi zadrel motor(keby som stym chodil, tak by sa zadrel za 20km), mal som povolene olejove cerpadlo.
Greatone píše:Na ako svieti tá kontrolka ????? Oranžová alebo červená ???
právě že červená vím že se může zadřít motor už jsem to zadřel takhle kvuli turbu a vyměnili jsme motor a po chvíli znova tak málem klepklo . Ted jsem sehnal snímač tlaku oleje a vyměnil a zkusil jsem nastartartovat a nechal bežet na volnoběch cca 5 minut a dobrý . Ještě tu mám vag tak tak zkusím napojit ale nevím jestli něco ukáže
Takto sa neda povedat ci to je dobre, zacne blikat az, ked ide motor na nizky tlak oleja viac ako 3 sekund nad 1500 otačok, to na mieste nezistiš, treba merat manometrom, VAG to neukaže.
Koupil jsem O1 1,9TDi ALH 66kw a občas se rozsvící kontrolka mazání.
Samozřejmě jel jsem hned do servisu , vyměnili jsme olej, čidlo u olejového filtru a změřili jsme tlak oleje pomocí manometru , na volnoběh dávalo myslím 2,6 a při jízdě přes 3,4 , stejně se ale čidlo občas rozsvítí a opravdu mě to rozčiluje.
Co jsem vypozoroval , tak to dělá až při ohřátém stavu. Přitom tlak oleje byl v pořádku dle manometru...
V čem může být chyba? Je to jen pracovní auto za pár peněz, dá se ta kontrolka někde vyřadit?