Tak kdo se do mě pustí s bezpečností nových aut....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak kdo se do mě pustí s bezpečností nových aut....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Nevěř tomu co ti Novinky podstrčí. Je to reakce na to že VW neprodává passaty protože to jsou ojebané mrdky. Podívej se na video, to se se škodovkama nedá srovnávat. Píšou že děcka z pod pásů podklouzli, já na videu žádné podklouznutí nevidím. Podle mě ani deformace nohou u řidiče nebyla. A náraz z boku na sloup bych přirovnal k passatu který dostal všechny hvězdy, takže já tady těm testům už moc nevěřím. 

Ty jsi snad čekal až to sem někdo přidá kdybys věděl jak tenhle poloplastovej výtvor vzniká tak by jsi se nedivil tomu jak dopadl a s prodejem passátů nebo čehokoliv jiného to nemá nejmenší souvislost
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- blacklight
- Přispěvovatel
Nečtu to, neviděl jsem to, ale zeptám se...
Kolik % se dneska dává na samotné rozstřelení auta?
Má to vliv 5% nebo 10% nebo snad 15%?
Dál budou body za ABS, ESP, hlídání mrtvého úhlu, airbagy, hlídání že neusnu, radar co sám brzdí, kapotu která se deformuje když naberu chodce, systém co přivolá pomoc, hlídání pruhů atd atd.
Tank T72 by tedy získal jen 1 hvězdu a bude označen za extrémně nebezpečný. A dětský kočárek s trochou elektroniky bude mít 5 hvězd a řeknou že prakticky není možné aby v něm někdo umřel.
Z toho důvodu ten článek ani nečtu - crash testy se dávno zvrhly v něco, co přestává přinášet informace o bezpečnosti auta při nárazu.
Kolik % se dneska dává na samotné rozstřelení auta?
Má to vliv 5% nebo 10% nebo snad 15%?
Dál budou body za ABS, ESP, hlídání mrtvého úhlu, airbagy, hlídání že neusnu, radar co sám brzdí, kapotu která se deformuje když naberu chodce, systém co přivolá pomoc, hlídání pruhů atd atd.
Tank T72 by tedy získal jen 1 hvězdu a bude označen za extrémně nebezpečný. A dětský kočárek s trochou elektroniky bude mít 5 hvězd a řeknou že prakticky není možné aby v něm někdo umřel.
Z toho důvodu ten článek ani nečtu - crash testy se dávno zvrhly v něco, co přestává přinášet informace o bezpečnosti auta při nárazu.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
-
- Aktivista
pevnej rám taky nemusí být výhra
https://www.youtube.com/watch?v=mLLanPwRgio&t=485s
https://www.youtube.com/watch?v=mLLanPwRgio&t=485s
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
no znám pár těhle krabic a při takový ráně by ta budka od rámu spíš odlítla (hrozně ale hrozně hnijou...)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Kdyby dvoutunový auto mělo rám a k němu přivařenou kolem dokola auta kolejnici, tak při čelní srážce s nějakou malou kiou by řidič toho auta s kolejnicí měl vyváznout v pohodě. Pokud by s ním ale narazil v 50 km/h do vzrostlýho dubu, troufám si říct, že auto by se teoreticky zastavilo na místě, ale lidi v něm by měli utrhaný vnitřní orgány a na místě by umřeli, protože v okamžiku nárazu by se jejich vnitřní orgány v připoutaném těle pohybovaly rychlostí 14 m/s a jejich připoutaný těla by se zastavila na místě ... takže by se ty těžší orgány (srdce, játra ... ) prostě utrhly a člověk by vykrvácel. Oproti tomu kdyby člověk jel v novým SUV Volvo, který by se komplet zmačkalo a tím co nejvíc pohltilo nárazovou energii, bylo by to uplně jiný, ale zase by ten člověk třeba nemusel mít nohy... Nejleopší je nebourat vůbec 

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
blacklight- proto jsi měl v tanku kuklu s těmi jitrnicemi, protože když se tank prudce zastavil, tak bys měl z hlavy prasklý meloun, protože pásy tam nejsou..Kdo viděl bouračky vozů ze 70. tých let, tak ví, o čem mluvím. Dnes je to pohádka, ale samozřejmě jsou jiné požadavky. Já když kdysi viděl velké BMW po nárazu do stromu, kdy šlo normálně otevírat přední dveře, nechtěl jsem tomu věřit. A když jsem párkrát jel s Fiatem Cinquecento, vždy jsem si vzpomněl na to, že u crash testu dopadl katastrofálně a měl jsem svíravý pocit. A pocit je velmi důležitý...Když jedu na motoce a vidím před pravou nohou ty háky na přídavné brašny , které tehdy byly běžné a bezpečí řidiče byl neznámý pojem , tak mi hlavou jen proběhne, co by mi zbylo z mé nohy , kdybych z ní vylétl.. 

nepropadat panice...