ten pravy sa ozvalstanda123 píše:že se vždycky najde nejakej blb co tady rozumuje a píše skoro do všech vláken jen aby se ukázal. Ale ukazuje jen svoji debilitu a neznalost..........

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ten pravy sa ozvalstanda123 píše:že se vždycky najde nejakej blb co tady rozumuje a píše skoro do všech vláken jen aby se ukázal. Ale ukazuje jen svoji debilitu a neznalost..........
vyfuk uz bol vykuchany to nebola moja praca ale momentalne to nechavam takto ...narozdiel od toho mne to vobec nedymi a hodnoty mam tiez v poriadku kde urcite ty robis take hodnoty ze za autom je doslova dymovnica ktora vlastne ani poriadne nejde ...ano ano ...pan profesional ktory nacipoval arlko na 200k 1.65bUchoTD píše:ty si užasný taraj lebo upravu v tom leone som robil ja a je kompletne seriový,varíš z vody..kompletne preladenu rj ked čítam tak samozrejme,že o tom nič neviešF4ever! píše:no ten pravy odbornik sa ozval ...normalne standardne je presne tak ako som napisal ale kazdy motor je iny ide podla toho co ma vtom majtel a ako sa on ostaral ale chipnutim 1.65b na 200k 435nm hahato urcite nie
potom musel mat viac toho ako len chip
...ale naco pisat tu niekomu kto je odbronik a sa vtom vyzna viac no ne ?
lebo zaujimave ze mam tie iste diely co samotny leon cupra ARL a mam ktomu upraveny este vyfuk sanie a kompletne preladenu RJ co ty by si to nezvladol len takym chipoma vykon mam len 190k 400nm pri 1.55b to asi leon sa dostane na 240k s rovnakymi upravami kedze kazdy kto tu pisal vyvratil no ne ? a netreba mu ani vecsie turbo
čo si v nej ladil? MHZ od immobilizeru? kompletne si v nej prepajkoval elektronky?
kedže len takym chipom by som to nezvladol,vieš o tom hovno
ty len taký chip
![]()
odmeraj si zmeny pred upravou sania a vyfuku a po..zistíš,že sa zmenilo 3kone a 7nm stym,že su vykuchal vyfuk do hola je bohovska uprava
nič v zlom, ale pozri sa ako píšeš... primitív sem, deti tam...F4ever! píše:ten pravy sa ozval ako aj zvysok primitivcov ..praveze vy si robite hanbu detiKubi píše:F4ever! Robiš tu hanbu nám slovákom, urob nám láskavosť a zdrž sa komentárov k veciam o ktorých nemáš šajnu. Dík