2.0 HDI RHR, Čo znamenajú tieto chyby.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0 HDI RHR, Čo znamenajú tieto chyby.
P1351: Relé Žhaveni neni rízeno a zapalovací svíčky nejsou napájeny
Trvale
P2408: Víčko prídavné Nádrže
Trvale
Čo mám skontrolovať ? Ďakujem.
Trvale
Trvale
Re: 2.0 HDI RHR, Čo znamenajú tieto chyby.
S časticovým filtrom nie je žiadny problém?Fenix9555 píše:P1351: Relé Žhaveni neni rízeno a zapalovací svíčky nejsou napájeny
Trvale
Trvale
P1351 - glow plug relay open circuit
P2408 - veko na nadrzi....
Forum je samozrejme o tom aby sme si poradili, to je jasné. Však nečakaj, že sem postnes 2 chyby bez popisu...a čakáš že niekto ti tu napise 2 stranovy navod ako to všetko vyriešiš, opravíš a hrdinsky skásneš zakaznika za opravu. Takto to dnes nefunguje
Prv si naštuduj problematiku, potráp sa....a keď na niečo prídeš, niekam sa posunieš...a nebudeš si vediet dat rady, napíšeš to sem...a niekto ťa niekam posunie ďalej. Avšak pokiaľ nemáš o tom ani šajnu, nechce sa ti študovať a hladat suvislosti...nečakaj, že to tu niekto spraví za teba.
P2408 - veko na nadrzi....
Forum je samozrejme o tom aby sme si poradili, to je jasné. Však nečakaj, že sem postnes 2 chyby bez popisu...a čakáš že niekto ti tu napise 2 stranovy navod ako to všetko vyriešiš, opravíš a hrdinsky skásneš zakaznika za opravu. Takto to dnes nefunguje

Prv si naštuduj problematiku, potráp sa....a keď na niečo prídeš, niekam sa posunieš...a nebudeš si vediet dat rady, napíšeš to sem...a niekto ťa niekam posunie ďalej. Avšak pokiaľ nemáš o tom ani šajnu, nechce sa ti študovať a hladat suvislosti...nečakaj, že to tu niekto spraví za teba.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Fenix9555 píše:Si úplný tupecJozefC píše:Skor by nemali zasierat tupci forum , co o opravách vedia hovno a snazia sa len usetritFenix9555 píše:Keď nemáš povedať čo k veci tak nezasieraj zbytočne tému![]()
naštuduj si na čo sú fóra
![]()

druha vec ma suvis s regenenarciou.balon píše:Oživím starý téma😄 mam peugeota motor rhr. Píše mi to chybu p1351 ale žhavičky sou dobrý a v mrazech auto chytá na drc. Myslel sem si že relé, ale to by zas v mrazu blbě chytalo ne? A druhá věc, má to souvislost s regenracema fapu? Dia mi hlásí před kolika km byla poslední atd. Díky
system čaká na otvorenie nadrže a doplnenie paliva.
potom urobi aditivaciu podľa prirastku množstva paliva
ak to nefunguje, aditivacia je v nudzovom režime a nemusi fungovať spravne ani regeneracia FAP pokiaľ sa problem dlhodobo nerieši
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655