Super servis v Ústí nad Labem?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to máte v Ústí celkem draho. V Mosteckým BestDrive to dělali mému mladému na fábce za 1300 - (a to si dodal vlastní sadu koupenou v Autodíly Cadro). Je ale pravda, že nejdřív se musel zaregistrovat u nich jako člen klubu a dostal klubovou kartu na které pak automaticky jsou slevy na vše....

VW Passat variant B5.5 1.9l AVB(2002) 74kW/240Nm*self-made chip - 102kW/340Nm* ---EGR-OFF---
Já čumím, že někoho vůbec napadne se rozčilovat, že mu někdo namontuje díly za základní /pevnou cenu/. Z jakého titulu chtějí slevu jako má servis? Oni mají taky živnosťák, nebo co? Možná by to šlo, kdyby mi dali poukázku na slevu při platbě sociál zdravotního jako mají oni v zaměstnání. možná by mi mohli přidat něco na dovolenou, nebo nějaký jiný benefit, který v zaměstnání dostávají. Tady v Čechách jsou nějaké převrácené hodnoty, česká vychcanost je ve světě populární, ale na domácím trhu je to drzost..Jak by jste si to soudruzi představovali, že by jste si dávali auta opravovat do servisu s levnějšími díly a pak si přisadili nějaká procenta a prodávali to dál? A mimochodem, pokud nemáte na opravu a sami to neumíte, tak si kupte tramvajenku, nebude to sice nic moc , ale bude to fér. Nebo si prohlédněte internet, je tam všechno popsáno a opravte si to sami. Náklady budete mít malé a špínu za nehty si vyškrábnete..Je to furt dokola, Lojza vykloubenej zjistí, že je někde levnější díl a hned jsou všichni zloději, on to přece chce taky, ne? Ale nedojde mu, že je to často jako s párkem s pilinami uvnitř nebo "sýrem" sýrového typu..Už mi to unavuje, přijede borec a chce vědět, kolik bude cena se slevou na dílech? Tady je nějaká líheň duševních pomatenců s KAPITÁLEM od K. MARXE v kapse? Někdo to tady psal, když takový přijede, je nutno odvětit, jo, zeptejte se v příštím čtvrtletí...A když takový chvátá na dovolenou a jde mu o čas, má smůlu... 

nepropadat panice...
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Tak ono se není co divit. Dokud lidé nevěděli kolik opravdu náhradní díly stojí, tak prostě akceptovali ceny dílů v servisu a dál to neřešili.
Jenže s rozšířením internetových obchodů se zveřejnila skutečná cena a navíc když se odtajnila skutečná nákupní cena dílů pro servis (kelly, elit běžná 50% sleva...), tak se není co divit, že lidem ty ceny dílů v servisu nelíbí.
Fér by bylo přiznat skutečnou cenu dílů a hodinovku patřičně zvýšit aby byl servis na svých. Háček je v tom, že by to museli udělat všichni, jinak se ten první kdo se toho odváží stane okamžitě nekonkurence schopným.
Jenže s rozšířením internetových obchodů se zveřejnila skutečná cena a navíc když se odtajnila skutečná nákupní cena dílů pro servis (kelly, elit běžná 50% sleva...), tak se není co divit, že lidem ty ceny dílů v servisu nelíbí.
Fér by bylo přiznat skutečnou cenu dílů a hodinovku patřičně zvýšit aby byl servis na svých. Háček je v tom, že by to museli udělat všichni, jinak se ten první kdo se toho odváží stane okamžitě nekonkurence schopným.
Je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia II combi 1,4 TDI 70 kW 2008
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
Musím se taky zapojit toto je večné téma pořád dokola jednoduše by bylo dobrý aby si každej vyzkoušel všechno mám na mysli jakoukoliv práci a potom kecal já ctím pravidlo když kurva něco neumím tak si to nechám udělat u někoho kdo to umí a byla by mě hanba donést svoje díly nebo špekulovat o ceně a nejlépe když přijede borec se závadou a mumlá že to bude jenom nějaká blbost protože včera to ješte fungovalo a že se díval na internet na forum co by to asi mohlo být a začne školit ale přitom plácá samý nesmysly.Jsem pro aby se dělalo jen za práci proč ne za rozumnej peníz na hodku třeba 500kč ale když tak všeci ale k tomu nikdy nedojde proč jedou obchodní řetězce např.kaufland,lidl,datart atd se 100procentní marží to je v pořádku a tlačí výrobce a dodavatelé s cenami dolů jen aby měli pořád stejný nebo vyšší zisk proč někdo z vás neřekne u pultu že chleba je moc drahý atd. prostě když někdo z mých zákazníků si párkrát dones svůj díl tak jsem přimhouřil oko a udělal to ale pokud začal nosit častěji nebo to zkoušel nový zákazník tak jsem neměl čas za týden zavolejte po týdnu bohužel nemám stále čas někdo to pochopil někdo bohůžel tak jsem mu to musel vysvětlit jak se věci mají
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
jak je výše psáno - s tím musím souhlasit
sám rád vydělám, ale nechám vydělat i druhého
příklad - včera mi přijel opravovat borec myčku nádobí, posraný otevírání dveří, ta opravná sada stojí 200,- korun dvě pružiny a dva tažný provázky ) :
https://www.kupaoprav.cz/cz-detail-1690 ... GwodfqIA5g
měl to vyměněný za 10 minut, říká materiál 600,- a práce 200,-, dal jsem mu 900,- v rámci dobrých vztahů a neřešil jsem to...
sám rád vydělám, ale nechám vydělat i druhého
příklad - včera mi přijel opravovat borec myčku nádobí, posraný otevírání dveří, ta opravná sada stojí 200,- korun dvě pružiny a dva tažný provázky ) :
https://www.kupaoprav.cz/cz-detail-1690 ... GwodfqIA5g
měl to vyměněný za 10 minut, říká materiál 600,- a práce 200,-, dal jsem mu 900,- v rámci dobrých vztahů a neřešil jsem to...

Běžná sleva 50% ?Tet už stačí napsat že za velkej odběr to dostane grátis.Jarda-k píše:Tak ono se není co divit. Dokud lidé nevěděli kolik opravdu náhradní díly stojí, tak prostě akceptovali ceny dílů v servisu a dál to neřešili.