Super servis v Ústí nad Labem?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
octavie81
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od octavie81 »

Tak si to kup sám a dej to do škodovky, 550kč/ hod , práce na 4h
octavie tdi,81kw,ahf
octavie tdi 77kw pd-tdi fun 100kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ja delam rozvody na PD za +/- 6tis. Komplet ale to je vesnice no...
george40
Přispěvovatel

Příspěvek od george40 »

to máte v Ústí celkem draho. V Mosteckým BestDrive to dělali mému mladému na fábce za 1300 - (a to si dodal vlastní sadu koupenou v Autodíly Cadro). Je ale pravda, že nejdřív se musel zaregistrovat u nich jako člen klubu a dostal klubovou kartu na které pak automaticky jsou slevy na vše....
Obrázek
VW Passat variant B5.5 1.9l AVB(2002) 74kW/240Nm*self-made chip - 102kW/340Nm* ---EGR-OFF---
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já čumím, že někoho vůbec napadne se rozčilovat, že mu někdo namontuje díly za základní /pevnou cenu/. Z jakého titulu chtějí slevu jako má servis? Oni mají taky živnosťák, nebo co? Možná by to šlo, kdyby mi dali poukázku na slevu při platbě sociál zdravotního jako mají oni v zaměstnání. možná by mi mohli přidat něco na dovolenou, nebo nějaký jiný benefit, který v zaměstnání dostávají. Tady v Čechách jsou nějaké převrácené hodnoty, česká vychcanost je ve světě populární, ale na domácím trhu je to drzost..Jak by jste si to soudruzi představovali, že by jste si dávali auta opravovat do servisu s levnějšími díly a pak si přisadili nějaká procenta a prodávali to dál? A mimochodem, pokud nemáte na opravu a sami to neumíte, tak si kupte tramvajenku, nebude to sice nic moc , ale bude to fér. Nebo si prohlédněte internet, je tam všechno popsáno a opravte si to sami. Náklady budete mít malé a špínu za nehty si vyškrábnete..Je to furt dokola, Lojza vykloubenej zjistí, že je někde levnější díl a hned jsou všichni zloději, on to přece chce taky, ne? Ale nedojde mu, že je to často jako s párkem s pilinami uvnitř nebo "sýrem" sýrového typu..Už mi to unavuje, přijede borec a chce vědět, kolik bude cena se slevou na dílech? Tady je nějaká líheň duševních pomatenců s KAPITÁLEM od K. MARXE v kapse? Někdo to tady psal, když takový přijede, je nutno odvětit, jo, zeptejte se v příštím čtvrtletí...A když takový chvátá na dovolenou a jde mu o čas, má smůlu... :o
nepropadat panice...
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

To jericho-3
Tohle známe asi všichni
vola pan ma svoje veci povidám OK mam čas cca za 3 mesíce
To si dělate legraci
Ne 2 dny v tydnu mam na 3 mesice plno
Další dva dny rezervuji v tydnu pro VIP zakazniky
5 den jsou dodělávky a moje prusery neodhadnutá práce
no a je to
musellukas
Nováček

Příspěvek od musellukas »

Auto v popisu, kompletní sada ložisek kol SKF na Kelly 9786Kč a Cardo 3546Kč. To je 6240Kč rozdíl jen na materiálu :? :? A kde je práce? Opravdu se vyplatí materiál od servisu, kde dostanu i záruku? :D
Škoda Octavia I 1,9 TDI ASV 81 kW
Honda CB900F Hornet 81kW
Jarda-k
Přispěvovatel

Příspěvek od Jarda-k »

Tak ono se není co divit. Dokud lidé nevěděli kolik opravdu náhradní díly stojí, tak prostě akceptovali ceny dílů v servisu a dál to neřešili.
Jenže s rozšířením internetových obchodů se zveřejnila skutečná cena a navíc když se odtajnila skutečná nákupní cena dílů pro servis (kelly, elit běžná 50% sleva...), tak se není co divit, že lidem ty ceny dílů v servisu nelíbí.
Fér by bylo přiznat skutečnou cenu dílů a hodinovku patřičně zvýšit aby byl servis na svých. Háček je v tom, že by to museli udělat všichni, jinak se ten první kdo se toho odváží stane okamžitě nekonkurence schopným.
Je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia II combi 1,4 TDI 70 kW 2008
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To samy bylo s gumama...za ery OI se obouvalo za 10tis. A nikdo ani nepipl,dneska za pulku s kecama...
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

Pošli mi do SZ tel a ja ti dám kontakt na servis.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

Musím se taky zapojit toto je večné téma pořád dokola jednoduše by bylo dobrý aby si každej vyzkoušel všechno mám na mysli jakoukoliv práci a potom kecal já ctím pravidlo když kurva něco neumím tak si to nechám udělat u někoho kdo to umí a byla by mě hanba donést svoje díly nebo špekulovat o ceně a nejlépe když přijede borec se závadou a mumlá že to bude jenom nějaká blbost protože včera to ješte fungovalo a že se díval na internet na forum co by to asi mohlo být a začne školit ale přitom plácá samý nesmysly.Jsem pro aby se dělalo jen za práci proč ne za rozumnej peníz na hodku třeba 500kč ale když tak všeci ale k tomu nikdy nedojde proč jedou obchodní řetězce např.kaufland,lidl,datart atd se 100procentní marží to je v pořádku a tlačí výrobce a dodavatelé s cenami dolů jen aby měli pořád stejný nebo vyšší zisk proč někdo z vás neřekne u pultu že chleba je moc drahý atd. prostě když někdo z mých zákazníků si párkrát dones svůj díl tak jsem přimhouřil oko a udělal to ale pokud začal nosit častěji nebo to zkoušel nový zákazník tak jsem neměl čas za týden zavolejte po týdnu bohužel nemám stále čas někdo to pochopil někdo bohůžel tak jsem mu to musel vysvětlit jak se věci mají
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Ale pak si zjištuj co ti tam dal za sráč a kolik na tom má.. to je vojeb
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

knowhow - studium v mém případě, odpovědnost, schopnost řešit reklamace na počkání, vybavení, školení, revize, pojištění, odvody, energie, nájmy, a dělej si za 250hod. Směle do toho :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jak je výše psáno - s tím musím souhlasit
sám rád vydělám, ale nechám vydělat i druhého

příklad - včera mi přijel opravovat borec myčku nádobí, posraný otevírání dveří, ta opravná sada stojí 200,- korun dvě pružiny a dva tažný provázky ) :
https://www.kupaoprav.cz/cz-detail-1690 ... GwodfqIA5g

měl to vyměněný za 10 minut, říká materiál 600,- a práce 200,-, dal jsem mu 900,- v rámci dobrých vztahů a neřešil jsem to... ;)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Jarda-k píše:Tak ono se není co divit. Dokud lidé nevěděli kolik opravdu náhradní díly stojí, tak prostě akceptovali ceny dílů v servisu a dál to neřešili.
Jenže s rozšířením internetových obchodů se zveřejnila skutečná cena a navíc když se odtajnila skutečná nákupní cena dílů pro servis (kelly, elit běžná 50% sleva...), tak se není co divit, že lidem ty ceny dílů v servisu nelíbí.
Fér by bylo přiznat skutečnou cenu dílů a hodinovku patřičně zvýšit aby byl servis na svých. Háček je v tom, že by to museli udělat všichni, jinak se ten první kdo se toho odváží stane okamžitě nekonkurence schopným.
Běžná sleva 50% ?Tet už stačí napsat že za velkej odběr to dostane grátis.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

za odběry se dostávaji monterky, nářadí atd.... (LOL) (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“