Ako zapnut regeneraciu na 1.6 CR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ako zapnut regeneraciu na 1.6 CR
viete mi poradit ako viem zapnut servisnu regeneraciu? dpf je po cisteni ultrazvukom, spatny tlak pred cistenim 2hPa po cisteni 0,3hPa ...
merne hodnoty
087 Otáčky motoru 779 /min
226 Filtr částic; diferenční tlak-DIP_PF 2.63 hPa
227 Filtr částic; diferenční tlak dynamický ofset DIP_PF_DYN_AD_VALUE[0] 0 hPa
231 Filtr částic; kilometry od poslední regenerace-DIST_RGN 17.6 km
233 Filtr částic; hmotnost olejového popílku-MASS_ASH_PF 48.7725529 g
235 Filtr částic; vypočtená hmotnost sazí-MASS_SOOT_SIM_PF 24.04 g
236 Filtr částic; měřená hmotnost sazí-MASS_SOOT_PHY_PF -2.56 g
skusal som zapnut regeneraciu cez Prisposobenie tak ze som prepisal hodnotu z 00 00 na 00 01, kontrolka sa vysvietila ale pri jazde iba na kratke chvyle sa zohrial vyfuk nad 600C a po vypnuti a zapnuti motoru kilometry od poslednej regeneracii ostali nezmenene ...
merne hodnoty
skusal som zapnut regeneraciu cez Prisposobenie tak ze som prepisal hodnotu z 00 00 na 00 01, kontrolka sa vysvietila ale pri jazde iba na kratke chvyle sa zohrial vyfuk nad 600C a po vypnuti a zapnuti motoru kilometry od poslednej regeneracii ostali nezmenene ...
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
-
- Aktivista
Re: Ako zapnut regeneraciu na 1.6 CR
Proč jsi to čistil ultrazvukem?yeager píše:viete mi poradit ako viem zapnut servisnu regeneraciu? dpf je po cisteni ultrazvukom, spatny tlak pred cistenim 2hPa po cisteni 0,3hPa ...
merne hodnoty
na aute som vypol egr asi pred mesiacom, uz vtedy som avizoval. ze mozno o mesiac 2, bude problem aj s dpf ... v pondelok mi volali, ze sa im vysvietila kontrolka dpf a uz aj vybrali dpf z auta len aby som im to vycistil ... tak som im to urobil ... neviem aku bol diferencny tak v aute pred cistenim, preto sa pytam ci su neake referencne hodnoty s novym DPF aby som to vedel porovnavat
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
takže si vypol egr ale nevieš spusti regeneraciu ?
a ako si ho dokazal vypnuť ?
zase raz robili bez uváženia,to,že sa rozsvietila kontrolka DPF nemusí hned znamenat zavadu na ňom alebo konkrétne to,že je upchatý na toľko,že sa musí vyčistit.

zase raz robili bez uváženia,to,že sa rozsvietila kontrolka DPF nemusí hned znamenat zavadu na ňom alebo konkrétne to,že je upchatý na toľko,že sa musí vyčistit.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jaaaj taaak..postavia ta pred hotovu vec...tak a čo je za problem vlastne? svieti to dalej? alebo čo chcú vediet?..
akože galletom si to vypol len tak? unlock atď nič?
lebo mi nejde do hlavy ako niekto vypne egr na PCR "len tak" a pyta sa ako spustit serv. regeneraciu.. nič v zlom
akože galletom si to vypol len tak? unlock atď nič?
lebo mi nejde do hlavy ako niekto vypne egr na PCR "len tak" a pyta sa ako spustit serv. regeneraciu.. nič v zlom
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
ufff, nevedel som, ze si zvedavy na cely postup ako vypnut egr ... ale to neriesme ...
problem je v tom, ze som zapol regeneraciu cez vcds, rozsvietila sa kontrolka ale ked som pozeral merne hodnoty ... teplote vyfuku ... tak som tam mal nyzke hodnoty a cas ani vzdialenost od poslednej regeneracii sa nezmenili ... cize regeneracia sa nerobila ...
na edc16 ked zapnem regeneraciu a sledujem teplotu pred a za dpf tak tam pekne vydim ako sa zohreje a ako klesa hodnota splodin v dpf ...
edit: sa mi nepaci, ze neviem zapnut merne hogdoty, iba merne hodnoty uds
problem je v tom, ze som zapol regeneraciu cez vcds, rozsvietila sa kontrolka ale ked som pozeral merne hodnoty ... teplote vyfuku ... tak som tam mal nyzke hodnoty a cas ani vzdialenost od poslednej regeneracii sa nezmenili ... cize regeneracia sa nerobila ...
na edc16 ked zapnem regeneraciu a sledujem teplotu pred a za dpf tak tam pekne vydim ako sa zohreje a ako klesa hodnota splodin v dpf ...
edit: sa mi nepaci, ze neviem zapnut merne hogdoty, iba merne hodnoty uds
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
cely postup mi nieje treba,viem to urobit..len mi to prišlo čudné.
no ine bloky si ani nezapneš ako UDS.
v podstate mu nastav,že je nové DPF nakalibruj diferenčný a nemáš tam čo dalej riešiť,nemá ti aká hodnota klesat kedže DPF je "čisté"
no ine bloky si ani nezapneš ako UDS.
v podstate mu nastav,že je nové DPF nakalibruj diferenčný a nemáš tam čo dalej riešiť,nemá ti aká hodnota klesat kedže DPF je "čisté"
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Lepsi klon galeta zvladne unlock cez boot mode bez problemov....
avšak pri akomkolvek zasahu do jednotky si jednou nohou v prusere pretoze nikdy nevieš či problem ktory riesis nie je sposobeny prave zmenou softu ktoru si spravil...
avšak pri akomkolvek zasahu do jednotky si jednou nohou v prusere pretoze nikdy nevieš či problem ktory riesis nie je sposobeny prave zmenou softu ktoru si spravil...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke