prevodnik usb to rs232
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prevodnik usb to rs232
vedel by niekto poradit ktori vyrobcovia prevodnikov (usb to Serial port)pouzivaju chipy od firmi FTDI ????
alebo vedel by niekto poradit nejaky dobry a 100% funkcny prevodnik
alebo vedel by niekto poradit nejaky dobry a 100% funkcny prevodnik
Čau,
nekupuj převodník usb....
kup si pcmcia redukci na com, ma to ovladace i pod dos, takze valej i softy co jsou pod dosem... mam to vyzkouseny...
kupoval jsem na www.kobe.cz ....
Serial card Argosy PCMCIA RS-232
Katalogové číslo: POPA232 Výrobce: Argosy
Sériová PCMCIA karta RS232 PCA-SP-3201(9-pinový konektor na 15cm pevně připojeném kabelu), kompatibilní prakticky se všemi aplikacemi. Standardní UART 16550, rychlost do 115kbps.
stoji skoro 2800 , ale das ji pak do jakyhokoliv notase ..... navzdy
nekupuj převodník usb....
kup si pcmcia redukci na com, ma to ovladace i pod dos, takze valej i softy co jsou pod dosem... mam to vyzkouseny...
kupoval jsem na www.kobe.cz ....
Serial card Argosy PCMCIA RS-232
Katalogové číslo: POPA232 Výrobce: Argosy
Sériová PCMCIA karta RS232 PCA-SP-3201(9-pinový konektor na 15cm pevně připojeném kabelu), kompatibilní prakticky se všemi aplikacemi. Standardní UART 16550, rychlost do 115kbps.
stoji skoro 2800 , ale das ji pak do jakyhokoliv notase ..... navzdy
Mám vyzkoušený ten od ASIXU a bez problémů.
Po dvou letech provozu mi při stahování dat došla baterka v noťasu a asi to ten převodník nějak nezvládnul a přestal makat. Tak jsem jim ho tam poslal na proměření s tím, že to byla moje chyba a budu muset koupit novej. Poslali mi zadarmo nový kus,prý to uznali jako záruku. Tak nějak si to představuju, to jsem byl zase jednou mile potěšen.
Ale pokud koupit něco novýho, tak radši opravdu PCMCIA adaptér, Dosových prográmků je ještě dost 
Po dvou letech provozu mi při stahování dat došla baterka v noťasu a asi to ten převodník nějak nezvládnul a přestal makat. Tak jsem jim ho tam poslal na proměření s tím, že to byla moje chyba a budu muset koupit novej. Poslali mi zadarmo nový kus,prý to uznali jako záruku. Tak nějak si to představuju, to jsem byl zase jednou mile potěšen.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS