Prosím rychle o pomoc. Fabia 2005 ATD- tempomat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TonyATD
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Prosím rychle o pomoc. Fabia 2005 ATD- tempomat

Příspěvek od TonyATD »

Zdravím, prosím, pomůže mi někdo? Zapojuju tempomat na fábku 2005 kod motoru ATD a má se tam černej vodič zapojit do konektoru T11b/ pin 6,
ale já tenhle pin mám už obsazenej. Jak to mám řešit? Prosím o rychlou pomoc, mám to rozebraný. Díky moc
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

Obrázek
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

A když jsem ten černej připojil k tomu druhýmu vodiči na svorce 6 tak mi VAG píše spínač regulace rychlosti- nesmyslny signal E45
A tempomat nefunguje. Fakt už nevim, když mi je návod k hovnu!
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

Obrázek

Fakt mi nikdo neni schopnej odpovedet? :(
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Tohle není svorkovnice T11b. 11 znamená 11-polová svorkovnice a ty máš na fotce jen 6-polovou. Ta svorkovnice je na příčný stěně motoru...jsou tam 4 vedle sebe a špatnej přístup
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

JeníkRS píše:Tohle není svorkovnice T11b. 11 znamená 11-polová svorkovnice a ty máš na fotce jen 6-polovou. Ta svorkovnice je na příčný stěně motoru...jsou tam 4 vedle sebe a špatnej přístup
Děkuju moc. A přístup je k ní taky od pedálů?
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

JeníkRS píše:Tohle není svorkovnice T11b. 11 znamená 11-polová svorkovnice a ty máš na fotce jen 6-polovou. Ta svorkovnice je na příčný stěně motoru...jsou tam 4 vedle sebe a špatnej přístup
Asi už jí vidím, ale nesáhnu tam ani rukou, natož abych tam něco připojoval. Řekneš mi prosím, kudy se k ní mám dostat?
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

Asi už jí vidím, ale nesáhnu tam ani rukou, natož abych tam něco připojoval. Řekneš mi prosím, kudy se k ní mám dostat?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Rukou se tam da hodne spatne dostat z leva ja jeste kovova zavora tu dej do strany do leva jinak to neodpojis....tohle je debilni a nebo si sundej palubku (rofl)
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

JeníkRS píše:Rukou se tam da hodne spatne dostat z leva ja jeste kovova zavora tu dej do strany do leva jinak to neodpojis....tohle je debilni a nebo si sundej palubku (rofl)
Díky moc, jdu na to, jsem po noční, takže to mám prohozený, tudíž strávim velkou část noci v garáži 8) Ale fakt moc díky, opravdu jsi mi pomohl :)
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

JeníkRS píše:Rukou se tam da hodne spatne dostat z leva ja jeste kovova zavora tu dej do strany do leva jinak to neodpojis....tohle je debilni a nebo si sundej palubku (rofl)
Hotovo, už to funguje :)
Dělal jsem to spodem, palubovku jsem nesundaval ale je to vojeb :D
Stahovačkou jsem si chtil kabely od svorkovnice a dlouhym šroubovákem jsem si povolil zobáček a vytáhl svorkovnici ven. Po hodině laborování a potrhanejch rukách o ty plasty tam.
Jen mi vadí, že když zrychluju tempomatem, tak to nezrychluje na plnej výkon. Může to bejt chipem, že tam mám 102KW a tempomat zrychluje jen jakoby na 74KW?
To by mi měl šikovnej chiptuner nastavit v mapě ne?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Jak to myslíš? Jako že přidáváš páčkou a chceš aby Ti to hrabalo? (rofl)
-Derbi Atlantis 2T
TonyATD
Sběrač informací

Příspěvek od TonyATD »

JeníkRS píše:Jak to myslíš? Jako že přidáváš páčkou a chceš aby Ti to hrabalo? (rofl)
Čtyřka a pětka už hrabat nemusí :D (LOL)
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Tempomat není jak když šlápněte na plyn
-Derbi Atlantis 2T
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“