OCT 1.9TDI 66 kw - Emise do dilny

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

Já si to opravím sám.. ;)
eXt
Nováček

x

Příspěvek od eXt »

a víš čím to je?
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Zatím jsem to nezkoumal,nemám čas :-(
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Riešil som dve Octavie ALH ,kde bola vždy rovnaká skupina závad. Po výmene RJ (bez akejkolvek opravy kabeláže a pod) sa problém nevrátil a autá jazdia dalej.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

I tak to může být.

Pro někoho, kdo má vybavení (jako třebas já) je výměna jednotky na ověření, jestli je závada v ní, nebo jinde, otázkou pár minut ;)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak zatím se zde všichni poučili, jakou má kdo výbavu, že nedělá v sobotu a jak je kdo nad věcí.Což trochu pokory, nebylo by? Samozřejmě že prošoupaná kabeláž je ten nejhorší průser, popřípadě přerušený kabel v instalaci, kdy to jednou jde a pak už ne. Proto je nejlepší ulomené kolo, to pozná i jeptiška po cestě na mši. Jsou věci, které i přes množství drátů a el. mašin chtějí čas. Proto je také práce se stroji tak zajímavá.. Ale ani dílna plná "mašin" není záruka úspěchu, tovární servisy jsou toho důkazem, i když mají všechny informace co potřebují, jsou často v koncích.. Auto chcípne a oni místo, aby zjistiili, zda je v nádrži palivo nebo spadlý řemen tahají ihned dráty..A světe div se, potkaný motor se tak skvěle točí, ale přesto chytit nechce.. :)
nepropadat panice...
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Mluvíš mi z duše. Lépe bych to nenapsal.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
eXt
Nováček

x

Příspěvek od eXt »

Hanz, zrovna na tebe si myslim ten koment byl mirenej. (nesezral jsi salomounovo hovno? podle tvých příspěkvů, tak jsi asi nejchytřejší člověk na svete, ne?)

Tem, kteří mi poradili díky. Ale někteří tu jsou jako 70% na jinych forech. Neporadí, jen poučují a vkladaji off topic prispevky.

Jeste jednou díky tem kdo poradil. Až se to opraví, dám vědět, čím to bylo.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ne. Na rozdíl od tebe vím o čem mluvím. Poradil jsem ti nejlépe, jak to šlo, ale to si uvědomíš až s vlastními zkušenostmi.

Dělej si co chceš, je to čistě tvoje věc. Sem chodí 97% lidí brečet a škemrat, proto jsem nad věcí, dobře se bavím, občas poradím. Až budeš plakat ty, tak si třeba na moje slova vzpomeneš.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Tak já to mám ASV 2004 a s jinou jednotkou OK..
eXt
Nováček

Příspěvek od eXt »

Na 99%to dělá taktéž jednotka. Po výměně dam vedet.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“