no tak chces tu vahu ode mne?Suchinnen píše:Jojo, výraznáOdpojili jsme včera váhu a auto jede podstatně líp, nemá to tak razantní zátah (je to v nouzovým režimu), ale ta díra v plynu je pryč a celkově je chod motoru kultivovanější. Takže sháním co nejlevnějc novou váhu. Zkoušel jsem ji sice ještě vyčistit ale je evidentně v kopru!
BMW 530d, 135kW manual - pokles výkonu kolem 2500 otáček
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
Byl bys schopen mi ji teda poslat na dobírku za 4000,- na adresu:
JIP východočeská a.s.
Martin Suchý
Branská 918
514 01 Jilemnice
pokud je ta Tvoje fakt nová a hlavně ten samej typ a já vím že ta moje je v prdeli tak nemá smysl půlit ty peníze a zaplatil bych Ti to zrovna najednou. Můžeme se tak domluvit?
JIP východočeská a.s.
Martin Suchý
Branská 918
514 01 Jilemnice
pokud je ta Tvoje fakt nová a hlavně ten samej typ a já vím že ta moje je v prdeli tak nemá smysl půlit ty peníze a zaplatil bych Ti to zrovna najednou. Můžeme se tak domluvit?
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
OK Muzeme. Jen jedno doporuceni. Staci vymenit jen samotny cidlo. Nemusis menit celej segment na potrubi. Jen odpojis konektor atd...vsak vis..Suchinnen píše:Byl bys schopen mi ji teda poslat na dobírku za 4000,- na adresu:
JIP východočeská a.s.
Martin Suchý
Branská 918
514 01 Jilemnice
Tak jo. V pondeli ti ji poslu.
Dej pak vedet, jesi je vse OK.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jo:) kolik stal prosimte? ja koupil nejakou shit sadu a tab byl takySuchinnen píše:OK, tak já ji budu čekat. S tou výměnou vím... koupil jsem si kvůli tomu i ten debilní BOSCHáckej torx s dírkou. Jak dorazí, napíšu...

OK tak o vikendu ji zabalim a v pondeli poslu
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám rok výroby 06/2000. Podle VINu je tam tahle: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=20
nerad bych s tím jezdil do BMW servisu na update softu

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
uplne ta stejna, hele, ted se delaji novy vahy, novy modely a nikam jezdit nemusis.Suchinnen píše:Mám rok výroby 06/2000. Podle VINu je tam tahle: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=20
http://bmwfans.info/original/E46/tou/33 ... l-13_0652/
Tak mi dneska přišla ta váha. Teď jsem se vrátil od kamaráda ze servisu. Vyměnili jsme ji, smazali chybu a auto jelo stokrát hůř než před tím. Takže jsme ji zase odpojili. Jsou jen dvě možnosti: a) je ta váha v prdeli b) musím přehrát soft. Někdo tu ale psal že to takový rozdíl být nemůže. S tou "novou" váhou to fakt nejede vůbec, při 2500 otáčkách na trojku při plným plynu to prostě NIC nedělá!
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
psal jsem ti sz....je to skara divny...moc divny
Me v trojce 06/2001 jela...u 320D vim, ze se chodilo na prehrani SW - dle mechanika, kdyz ta vaha mela jinej difuzor... to je je uvnitr ty vahy takova ta trubka ve ktery je strcena ta vaha samotna...zkus vymenit cely segment.
Pak leda to prehrani...jestli to nepomuze, tak se ozvi, posles mi ji zpet.

Pak leda to prehrani...jestli to nepomuze, tak se ozvi, posles mi ji zpet.