Mam seat leon 2015 a kdyz stojim na miste klima funguje. Kdyz se rozjedu cca a 100km/h klima prestane chladit. Vypozorobal jsem, ze se ventilator toci pomalu a neprepne se na rychle. Mam pouze jednu vrtuly. Klima naplnena jak ma byt 2x plneno a dobre. Pres test akcnich clenu se vrtule spusti na plno. Poradi nekdo? Je nejaky reset pres wag, ktery to da do zakladniho nastaveni?
Jinak motor sahary jsem daval druhy a je to stejne, myslel jsem, ze odesla. Dekuji za kazdou radu
Neni bylo to bourane. Kdyz stojim auto chladi jak se rozjedu prestane. Na tom stejnem aute kdyz jsem zapnjl klimu tak ventilator bezel jak ozivot. Dneska jsem jel 40km tak 170-190 a vubec to nechladilo. Zastavil jsem na benzince a auto zacalo chladit🤦♂
to bude patrně ten problém řekl bych, když jedeš zvýší se otáčky i tlak v systému, ten presostav to vyhodnotí jako moc vysoký a odstaví to kompresor aby se systém nepřetlakoval
na místě když zvýšíš točky třeba na 3tis. tak se to vypne taky ne ?
Tak klima stale nechladi. Dal jsem jine cidlo a uz spina vrtule kdyz je auto hodne ohrate treba po rychlejsi jizde, ale kdyz pustik klimu tak se vrtule neroztoci na plno😞
2015 nemusí jet vrtule naplno. Bude regulovaná podle tlaku na vysokotlaké větvi. Navíc, když ti to nechladí, když jedeš, tak to nebude saharou, protože nápor větru musí kondenzátor uchladit. Takový blbý dotaz... točí se ti ta vrtule na správnou stranu???
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D