problém se vštřikováním oct.1,6 CR CAYC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Roman Stejskal
- Nováček
problém se vštřikováním oct.1,6 CR CAYC
Zdravím. Může mi někdo poradit ,přestala mi jet octavia 1,6 cr CAYC r.v 2011. Diagnostika píše chybu P2146 napájení skupina vstřikovavače skupina A přerušení a chybu P2147 skupina vstřikovače A zkrat na kostru. Počem bych měl jít? muže se takto chovat vadný vstřkovač. V jednom momentu se po vymazání závad motor rozběhl tak jak má a po ujetí pár set metrů opět zhasnul,ta samá závada a už nenaskočí přípoje vstřků se zdají být v pořádku. Prosím o radu jak případně proměřit . Moc díky za radu Roman 
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Roman Stejskal
- Nováček
Podla vsetkeho vstrekovac riesill som podobné na VW,sú tam piezo aRoman Stejskal píše:Filtr je tam nedávn cca 6000 km nový dráty zkusím projít myslím že bude něco se 4. vstřikem když závada vykazoval postatně nižší napětí než ostatní tak uvidím díky za každou radu od které se dá odpíchnout Roman
nejdú repasovat niektoré.Čítal si to KTS-u predpokladám.Skús Vag.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Roman Stejskal
- Nováček
Načítal jsem to VAGem a odpjovat jsem to zkoušel ale nic ,vím že to tak jde zkoušet u PD ale u CR to netuším , no zítra se tomu budu věnovat a asi skončí vstřiky na zkušebně jinak nevím po kontrole vedení co jiného ,všechny ty výpisy se točí kolem vstřiků ,bohužel tady s tím je to moje první zkušenot takže se v tom trochu ztrácím 
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Roman Stejskal
- Nováček
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak to potvrzuje co cayc má nastaveno jeden obvod přerušen nebo vstřik mimo toloeranci a vyřadí vstřikováníRoman Stejskal píše:Přesně tak odpojil jsem jeden po druhém a nic. Ještě jsem to načetl delphinou a píše ten samý chybový kod P2146-47--skupina vstřikovače A-rozpojený obvod-trvale,už to nejde ani vymazat jakmile zapnu klíč rozbliká se žhavení a závada je tam
startuje jen když je v paněti O
cayc je časem jedem velký problém. řízení, vstřikování, dpr, egr,
-
Roman Stejskal
- Nováček
-
slovacek.milos
- Aktivista
některý motor natočíš na jeden vstřik a nepoznášoctaviask píše:Myslim ze ked odpojis ten jeden vadný ktory to kazí tak by si mal dokazat na 3 vrcat.
Škubání na volnoběh, neklidný motor, 2x spadlo do nouze, po opětovném vyp zap klíčku ok.Ahoj, ano podařilo se. Ve škodovce mi řekli ať to tam ani nevozim že si nevědí rady, auto bylo u jednoho mechanika a jednoho elektrikáře, kteří si řekli za práci, ale nic nenašli. Na 3 různých diagnostikach nic nenašli, takže ani nevěděli po čem jít. Zakoupil sem diagnostiku vcds a hle chyba na světě. Napájení vstrikovace A - zkrat na kostru. Kontroloval sem kabely i proměřoval piezo vstriky, vše ok. Nakonec se mi to projevilo po otevření dveří u řidiče nesvítilo stropní světlo, auto se po zabouchnuti dveří samo zamklo, protocily se budíky a na displeji se zobrazilo Klíč nenalezen. Takže závěrem, měl sem total 12 přerušených kabelu ze 16 ti v pruchodce u dveří řidiče. Oprava 2,5hodiny která mě stála 00prd. Od té doby auto klidne na volnoběh, necuka a nespadne do nouze. Elektrika je svinstvo. Snad to někomu pomůže ..
-
slovacek.milos
- Aktivista