bmw e91 330xd olej ve vode

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JHBullit
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bmw e91 330xd olej ve vode

Příspěvek od JHBullit »

ahoj mam olej ve vode v nadobce dal jsem novy vymenik voda/olej nove testeni vyplachnul vycitil cely vodni okruh nechal dve hodiny nastartovano voda v nadobce cista ale po ujeti cca 60km zase v nadobce olejova kase? takze tesneni pod hlavou? Hlava? jina moznost??
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Pokud je to automat, tak je tam ještě výměník pro automat. Jinak z okruhu se to dostává dlouho a těžko.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
JHBullit
Přispěvovatel

Příspěvek od JHBullit »

je to v manuálu tak uvidim ale na volnobeh u po dvou hodinách hladina čistá ale jízdou zase kaše takze zas vypustim vyčistit a budu pozorovat
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Neco takovyho jsem jednou resil u stary M57. Co mas ty? M57N nebo N2? U toho starouska to byl praskly blok. Frajer to nekolikrat po sobe brutalne uvaril protoze mu tekla voda a sr... na to. Ale abych te hned nedesil, ta kase se ze systemu opravdu blbe a dlouho dostava a staci troska aby se tam za chvili naslehala nova. Ja to tenkrat nekolikrat projizdel s jarovou vodou nez se dala nemrzka a po mesici znova vypustit a zase novou
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

záleží kolik toho oleje tam nateklo, toto je fakt strašná práce, několikrát jsem řešil Boxera HDi kde fakt do okruhu nateklo 5L a jak psáno výše,pěkně se našlehalo
myslím že úplně to z toho dostat je snad nemožné
výplachy různýma chemiema co máme v práci na praní dílů co obsahují hydroxid a perfektně odmašťují,benzínem,přípravky....a toho bordelu z toho, několik 25L kanystrů se sračkou...naštěstí to v práci likviduje odborná firma,nalejš do výlevky a neřešíš, oni to odvezou..
JHBullit
Přispěvovatel

Příspěvek od JHBullit »

je to ta novejsi N2... zajimave je ze to vycistim du projet treba 50 km a kdyz jedu na pohodu tak ve vode uz v nadobce nic neni ale kdyz za to pak vemu a chvili tomu nalozim tak to zase do nadobky neco hodi jo a pres noc to udela takovy zvlastni podtlak na hadici od vody ze ji to pres noc smrsti povolim vicko a ok jinak olej neubejva a voda do oleje nejde
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Podtlak tam může být, když to chládne. To, že se ti smrští hadice může být i tím, že je tím olejem naleptaná a měkká. Když jsem to dělal já, tak jsem vyčistil i hadice, páč to v nich drží na stěnách jak cholesterol :) .Kdybys to chtěl taky čistit, tak si sežeň o-kroužky do těch bajonetů, páč ty budou 4x takové (rofl) Prostě je to ojeb práce a halda sraček.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
JHBullit
Přispěvovatel

Příspěvek od JHBullit »

Obrázek
takto to dela pres noc rikal sem si ze treba odešli cistenim víčko a uz neupusti tlak jinak klidne budu čistit furt a cekat hlavne at neni ko blok nebo hlava a at se s tou hlavou nemusim sundavat
Odpovědět

Zpět na „BMW“