F I stahovačka ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
F I stahovačka ?
Ahoj,
padlo mi u FI u spolujezdce (PP) okno a nešlo už vytáhnout zpět,motorek bzučel, tak sem shodil tapec a odšrouboval motorek a pod nim byl okolo hřídelky omotanej lanovod ( natočeny skroucený lanko ) po tom co sem ho uvolnil, tak okno šlo ručně vytahnou zpět nahoru, přilepil jsem ho lepenkou, teď řeším co dál, podle jiných diskuzí tady sem pochopil že odešla stahovačka, může někdo poradit postup a hlavně co koupit, jestli má smysl vrakáč nebo stačí čajna? 2litry za prvovýrobu do fab 03 se mi cpát nechce.
Díky moc za každou radu.
padlo mi u FI u spolujezdce (PP) okno a nešlo už vytáhnout zpět,motorek bzučel, tak sem shodil tapec a odšrouboval motorek a pod nim byl okolo hřídelky omotanej lanovod ( natočeny skroucený lanko ) po tom co sem ho uvolnil, tak okno šlo ručně vytahnou zpět nahoru, přilepil jsem ho lepenkou, teď řeším co dál, podle jiných diskuzí tady sem pochopil že odešla stahovačka, může někdo poradit postup a hlavně co koupit, jestli má smysl vrakáč nebo stačí čajna? 2litry za prvovýrobu do fab 03 se mi cpát nechce.
Díky moc za každou radu.
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno

-
- Aktivista
Povolit zámek vyndat kliku a záslepku. Odšroubovat stahovačku, sundat repro. Hodit do popelnice a koupit novou. Origo je origo ale druhovka stačí když to nebude uplnej shit
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
díky za reakce, na vrakáč asi seru, páč to bude to samý co mi tam teď ruplo, a to origo se mi moc nechce, nemá s tím alespoň někdo zkušenost, jako jestli to odchází ty plasty víc nebo to pár let přežije, co tak čtu tak někdo říká jedině origo a druhej že v tomhle případě je to to samý, že čínani maj ty plasty strejný tak nevim 

OIII-DDYA

-
- Aktivista
no nevim.. řešil jsem to na fabii taky a daval jsem tam druhovyrobu a uplně to bylo na kokot.. nevim co to bylo za značku..ale v pulce se motorek vyloženě trápil.. vůbec jsem z toho neměl dobrý pocit.. řekl bych že to jezdí dodnes, na druhou jsem daval z vrakecu a taky jezdí.. záleží.. pokud daš vrakač tak musíš počítat s tím, že se ti tvoje situace muže opakovat, s čínanem to nemusí být o moc lepší.
polo 1.4tdi AMF
-
- Aktivista
dávám snad deset let z kel kdo to vyrábí nevím, třeba před čtvrnácti dny na koktávku dnes na berlu výrobce je tam auto kelly,
za tu dobu jsem měl jednu prokazatelnou reklamaci protočila se asi v osmém měsíci, na koktávce a byla zrezlá jak kdyby tam byla sto let,
před tím jsem dával diamond a nikdo se nevrátil
za tu dobu jsem měl jednu prokazatelnou reklamaci protočila se asi v osmém měsíci, na koktávce a byla zrezlá jak kdyby tam byla sto let,
před tím jsem dával diamond a nikdo se nevrátil
-
- Aktivista
napiš čísla reklamaček a u jaké firmy jsi reklamoval, všechno de prověřitTomas6 píše:Stahovačku druhošku? Ani omylem. Pár pokusů hlavně u Fabie bylo, teda na žádost majitele a vždycky to brzo skončilo stejně. Novou origo.
u fobie odvrtávám běžně a dávám druhošku, nikdo se nevrátil, nikdo!!!!!!!
ted mám potkana, majitel zuří, nechaal si dělat rozvody a vydržely 20:000, nic nereklamoval jen zuří a chce zabíjet
skutečnost je takova že chtěl v servisu udělat rozvody ze dne na den a když mu nevyhověli má historku že mu to udělali