Nějak to nemůžu najit

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No, nechaval jsem dostatek prostoru ostatnim na to aby poradili ... ale nebudu tu snad pranyrovan za to, ze radim, ... nebo ano? Mozna to je ten duvod proc tu lidi prestali radit ... a ono nezalezi na forme ale na obsahu. To jenom omezenci uprednostnuji formu nad obsahem.Vici píše:bo jsme samozřejmě čekali na tebe foreste... protože ty jediný tomu rozumíš![]()
ještě mu prosím napiš, jak jsou ty turba na hovno.. a že vyrábíš daleko lepší.. prosím.. už dlouho jsem to nečetl hehe
Pokud jsi to vedel, mel jsi prostor to sem napsat. Jenze ja se obavam, ze jsi to nevedel a tak jsi jenom trolil ... taky co od tebe jineho cekat, ze? Vzdyt se znameVici píše:ne.. já jen trolím
Andre píše:Rozdíl mezi svody VA/VB je patrný i bez měření čehokoliv.
Originál svody Garrett VB jsou vždy monolit, nemají oddělitelné mezikruží pod naklápěcím ústrojím jako VA/V.
Naopak VA je vždy s vyjímatelným mezikružím.
VA->VB je jednoduše potenciál 20 koní navíc, do BKD naprosto ideální bez úpravy čehokoliv, kromě turba samozřejmě.
Pokud někdo nechce řešit upínací přípravky a tvarové nože, nebo 3D měření a následně program pro CNC, tak s obráběním můžeme pomoci. Udělat to nějak + - je pouze škoda práce, těch svodů a času.