Zdravím,
máte někdo zkušenost s montáží výše uvedeného topení do octavie II (2006) ,
nejsem si akorát jistý jak je to s komunikací, u modelu thermo top V , byla komunikace přes CAN-L ,CAN-h, u tohoto topení je označena jen W-Bus, nevíte jestli to vubec může komunikovat v mojí OII ? předem díky za radu
moc by mi pomohlo , kdyby se mi někdo mrknul do nejnovějších dat ELSY na schema zapojení naftového topení od roku 2013, montované bud do OCTAVIA 3, golf 7, audi A3 ... ve svojí elze to bohužel nemam, jde mi hlavně o zapojeni 6pinového konektoru na topení + jednotky dálkového ovladani topení.. děkuji moc za každou reakci
Tož nevím jak tohle to EVO, to je nový topení,poslední model po TT - V ne?
Jinak pokud tam dali W bus tak šli opět tam kde je TT C protože to mělo Wbus. Takže podle toho když tam je W bus, tak zapojíš vše podle svorkovnic jak tu na foru je všecko popsano a musí na hodinky šlapat.
Nebo podle tvyho schema, ale nevidim na to schema, to je tak malý, prostě nevím co tam je a není. Pak nevím jak vyřeším ovládání klapek topení.
Wbus jde jen mezi topenim a hodinkama a přes něj se i diagnostikuje.
VÝCHÁZÍM JEN Z W-BUS A ZE ZAPOJENÍ KERÝ SEM KDYSI DĚLAL NA WEBASTO THERMO TOP C ANALOG. TOHLE NEVÍM JAK PŘESNĚ BUDE.
Pohledej na vw-clubu, tam je toho mraky o topení.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
právě že je to poslední model (2013) hned po TT-V... jednotku dálky k tomu mam, to by asi chodilo, ale chtěl bych to i nějak spojit s autem, abych to mohl nakodovat a ovladat přes menu maxidotu...
Tak to asi neporadím, to jedině zajet někam kdo to dělá, obrať se na vw-club, je tam vlákno s vw touran a přestavba z přihřívače na nezávislé topení a dělá to tam jeden borec, teď jsem s ním řešil jednoho tourana a třeba to má zmáknutý.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
No mám nezávislé topení z nového passata 2017 , jestli by šlo dát místo nefunkčního ttv touranu 2004 také nezávislé ovládané dalkou i panelem Climatronic. Jde mě o komunikaci CAN-BUS, jestli ji to má.
Pokud je to pasat B8, na platformě MQB, tak určitě nepůjde, protože má jinou can komunikaci. Pokud B6 nebo B7, tak by to šlo, ale nezapomeň i na podávací čerpadlo na palivo. Co je tomu tvému topení?
Topení z nového Prasata a Octavky ti nikde jinde chodit nebude než v daných autech.
Do Tourana musíš dát buď orig topení CANove co tam má být nebo universalni dostavbu atd
Jiná možnost není...