Nebudu jmenovat , ale ma to na svědomí jedna tuningová firma na slovensku . Bylo tam toho jeste více ale myslím že tohle stačí . Ladiče softweru jste už jmenovali výše .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
marena tdi píše:Celé se to odladilo u TDIFuna . Fun jen kroutil hlavou co tam je za šílenosti .
tak on bude vždy kroutit hlavou a rikat jak jsou ostatní na hovno a navíc soused co mu nejspis bere i trochu práce.nebylo by to poprvé a asi není ani naposled.
k HW se nevyjadruji radsi.nevim zda to Michal videl,ci nevidel.
No člověče vícekrát jsem k Funovi přijel s něčím se softem od někoho, co moc nefungovalo.. nikdy to neřešil, nekroutil hlavou.. udělal svůj soft, a majitel vozu byl konečně spokojen... Takže toto musel být asi extra sračka
Bože muj . Jezdete si každý ke komu chcete . Mi to Je úplně jedno . Ja jinam jezdit nebudu . Co vím a jsem o tom na 100% přesvědčen je fakt ze Fun nebude ladit kdejaký krám . Když ma auto problém pošle ho pryč . Nebude nikdy ladit dle nesmyslných požadavků zákazníka . Popcorn a různé kraviny . Žádné pane JA CHCI ABY TO HULILO atd.... bohužel o jiných se to říct nedá . Ja tady dal pár zajímavých fotek co se vse sejde na jednou autě . Nedal jsem tady log nějakého softu. Mimochodem destrukce 2 turbín během 60 km je dost podezřelé . Zákazníkovi ruply nervy protoze ho jen tahali za nos . Vzal auto a dovezl ho na dodělaní .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps