ABS Octavia 1 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ABS Octavia 1 4x4
Zdravím pánové.
Vyskakuje mi chyba levého zadního kola ABS. Čidlo nové kabeláž v pořádku. A dělá to tak že když ráno otočím klíček aby se rozsvítily kontrolky tak vyskočí chyba. Ale jak vypnu klíček a zapnu znovu tak už je to bez poruchy. Nevíte co s tím? Děkuji za odpovědi.
Vyskakuje mi chyba levého zadního kola ABS. Čidlo nové kabeláž v pořádku. A dělá to tak že když ráno otočím klíček aby se rozsvítily kontrolky tak vyskočí chyba. Ale jak vypnu klíček a zapnu znovu tak už je to bez poruchy. Nevíte co s tím? Děkuji za odpovědi.
Škoda Octavia 2 1,9 Tdi 77Kw 4x4 2006
Oem čidlo na 4x4 nejni zrovna za par korun ale asi originál starší mám. ...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
měl sem maxgear a topran na svém golfu iv 4x4 a vždy problém na zadním kole. doporučuji origo. tolik moje zkušenost
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť