Spojka avf
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojka avf
Zdravím mám passat avf 96kw je po Chip a spojka nestíhá mám nové celý set i se dvouhmot. A lamelu sem poslal na přeobložení do renovaku,ozvaly se zpět a buď to udělají za 2500 pořádně(musí vyměnit ten dvojitý plech na kterém je obložení za jeden ocelový ale může se změnit komfort-cukani) a nebo to mají jen vyměnit obložení za cca 800kc ale může se urvat. Mám po chipu 380nm a časem chci dát hybridní turbo a fmic a udělat nový Chip,takze nm bude větší.mam strach s toho cukani co může vzniknout protože každý den jezdím po městě a dálnici, co mám vybrat, má někdo zkušenost. Děkuji
- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
+1
... jeden z rozdilu od AWX je 6° prevodovka, ktera, to vydrzi, pokud ...
- jiz zminovana nekvalitni druhovyroba (dle mych zkusenosti jedine Sachs)
- neni upraveno pseudochiptunerem nesmyslne odspodu
- majitel nejezdi jako cune
- majitel umi radit
Je mi znam clovek, co najezdil s firemnim vozem po chiptuningu (pozn. kvalitnim) statisice km a neustale mu odchazela spojka. Kdyz me kontaktoval (po vymene za dalsi novou) proc tomu tak je, tak jsem mu rekl obvykle duvody a rekl at mi ukaze jak ridi. Zjistil jsem, ze se spojkovym pedalem neumi pracovat, dal mu par instrukci a od te doby ma najeto temer 100tkm a bez problemu.
... jeden z rozdilu od AWX je 6° prevodovka, ktera, to vydrzi, pokud ...
- jiz zminovana nekvalitni druhovyroba (dle mych zkusenosti jedine Sachs)
- neni upraveno pseudochiptunerem nesmyslne odspodu
- majitel nejezdi jako cune
- majitel umi radit
Je mi znam clovek, co najezdil s firemnim vozem po chiptuningu (pozn. kvalitnim) statisice km a neustale mu odchazela spojka. Kdyz me kontaktoval (po vymene za dalsi novou) proc tomu tak je, tak jsem mu rekl obvykle duvody a rekl at mi ukaze jak ridi. Zjistil jsem, ze se spojkovym pedalem neumi pracovat, dal mu par instrukci a od te doby ma najeto temer 100tkm a bez problemu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)