Dnes som ešte čosi poskúšal ohľadom imma atď ale nakoniec zbytočne. Auto po odpojení snímača tlaku na raile malo zázračne snahu naštartovať, začalo blafať a tak na 10 pokus naštartovalo. Trochu sa hádalo ale po chvíli ok. Tak som snímač na raile zapojil naspeť a auto už normálne naštartovalo. nechal som to na mieste ohriať a šiel som to skúsiť prebehnúť a cca 1,5km v pohode. Auto šlo normálne do výkonu a žiadny problém. Potom však znova auto začalo na voľnobeh tarokovať, na mieste do 2500ot šlo neochotne do otáčok, vo vyšších fajn. Nakoniec to chcíplo a už znova neštartuje... Točí, chytá ale nanaštartuje.
tlak v raile pri štarte 350bar (drží požiadavku) a čo sa týka dodávky paliva, nekontroloval som ju (filter, nádrž... podávačku pekne počuť) keďže tlak v raile je a auto šlo pri jazde v pohode do 5000ot. Prepadový test som tak letmo skúsil, počas prerušovanej minúty štartovania to z každého vstreku vygrclo asi 5ml nafty, čo predpokladám je ok...
nenapadá niekoho niečo? respektíve nemá niekto aspoň el. schému na tento stroj? Za každý nápad vďaka