Ahoj mám dotaz ohledně rotačky tdi 1.9 81kw AHF. A to že docela kouří, výkon vcelku normální. A občas, nejčastěji za studena škobrtá motor. Viz. video. To doprovází také dlouhé studené i teplé starty. Přijde mi že starty a četnost škobrtání ovlivňuje nastavení předvstřiku. Nicméně ten byl nastavován 2x přitom i nový řemen a zkoušelo se dávat i jiné čerpadlo. Dělal jsem LOG (nejsem z něj moc moudrý) ale 2x vstřiky jdou do přepadu jeden 1.6mg a druhý -1.0mg zbylé 2x jsou okolo 0 nevím jestli je to v toleranci a jestli je to správně když je to měřeno za jízdy....
Každopádně mám podezdření na řídící vstřik?
Co vy na to? Díky za každou radu
Video: https://youtu.be/vopu9AwZ00Y
Změř tlaky za tepla a za studena a pak se uvidí co dál. Můžou bejt třeba jen přicpaný vstřiky. Jestli nemáš kde jednoduše změřit komprese, tak můžeš nechat na volnoběh vyvrkat pixlu Vifu přes filtřík, jestli se to nezlepší.
Nevím co přesně máš na mysli... Ale Filtr novej, EGR zaslepený a čistý. Samotné tělo sání jsem sundané neměl tak nevím jestli není zanesené ale zkusím na to mrknout
mi zrovna dnes taky škobrtal ahf a byl počátek vstřiku 35 a vstřikované množstvá 1 až dva, pokplepl jsem počátek na 60 vstřikované množství na 3,5 a nic neškobrtá jede jak raketa