Zvednutí octavie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Momentálně mám na OI sady: 20 mm, 25 mm a 30 mm, od každé dvě, takže kdo se ozve dřív, má větší šanci že ještě nějaké budou. Pokud budete chtít, tak se ozvěte radši na email: koudakbmv@seznam.cz
Octavia combi 1,9 TDI rv 2001.
Lepší vládnout v pekle než sloužit v nebi.
Další várka podložek na O1 předohrab je doma, takže kdo chce, dejte vědět aby se na Vás dostalo. Pokud vše půjde dobře, tak by časem mohly být i na O1 4x4x a O2, ale to je zatím v jednání a taky podle zájmu. Takže stačí napsat na koudakbmv@seznam.cz.
Takže kolega rozjíždí i podložky na O2 (zatím jen na předokolku), kdyby jste měl někdo zájem, tak napište koudakbmv@seznam.cz
Pozdravujem páni.
Zistil som pri prehadzovani zimnych kolies, že mám prasknutu zadnu pružinu perovania na G4. Ked to budem menit tak by som tam hned dal aj podlozky na zdvihnutie a chcem ich dať vyrobiť podla nakresu od Humla.
Otázka: Mám materiál, ktorý má v stede dieru 25mm, možem to použiť? Je tam to orig. gumove lôžko priskrutkované alebo len vložené. Táto podložka s dava na to origo?
Dakujem.
Zistil som pri prehadzovani zimnych kolies, že mám prasknutu zadnu pružinu perovania na G4. Ked to budem menit tak by som tam hned dal aj podlozky na zdvihnutie a chcem ich dať vyrobiť podla nakresu od Humla.
Otázka: Mám materiál, ktorý má v stede dieru 25mm, možem to použiť? Je tam to orig. gumove lôžko priskrutkované alebo len vložené. Táto podložka s dava na to origo?
Dakujem.
- martinsidlo
- Aktivista
Dá se tam dostat ale rychlejší bude tlumič dolu.Thopr píše:Při montáži předních podložek musí asi tlumič ven, že? Jako že by se tam dalo dostat z nadkolí asi těžko, co?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené