Zdravím chtěl bych se zeptat mam auto po bouračce a na motoru (cega) je utržený zadní šroub držáku motoru. Je nějaká šance opravy? Ulomený kousek jsem už nenašel...
těžko říct kolik je tam místa já osobně bych třeba místo šroubu dal závitovou tyč na ten ulomený závit bych naskládal měděné drátky a převařil to ceočkem, pak zase drátky a zas to převař, místo šroubu tam bude šteft na furt
V tomto místě je šteft na nic. Potom na autě nikdo nesundá držák motoru. Spíš bych asi zkusil poptat někoho kdo vaří litinu, navařit vyvrtat a nový závit. Ale zkušenost nemám,tak jen tak vařím z vody.
Vařil jsem to několikrát a drží to je ale pravda ze většinou jsem vařil ten kousek zpět. Ty kousky leželi u řízení na napravnici nebo v plastu pod motorem. PS: spousta aut ovšem po borcich tento šroub z tohoto důvodu má třeba jen vyrezanou podložku s navařenou matkou atd viděl jsem mockrát.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
hansdob píše: s navařenou matkou atd viděl jsem mockrát.
to je asi nejrychlejší řešení, udělat kolem toho šroubu rozbrusem víc místa a našroubovat tam matku a obvařit, přidávám měděné drátky svar je měký a na litině nepraskne
hansdob píše: s navařenou matkou atd viděl jsem mockrát.
to je asi nejrychlejší řešení, udělat kolem toho šroubu rozbrusem víc místa a našroubovat tam matku a obvařit, přidávám měděné drátky svar je měký a na litině nepraskne