Ahoj lidi. Chci vás poprosit o radu.
Máme Okt 2 combi před FL, rv 2005, motor 2,0Tdi 103kw 16V kod BKD.
Z ničeho nic mi nefunguje foukání větráku v interiéru, klimatronik nornálně běží, ale nic nefouká, ani nic nereaguje na zvýšení / snížení intenzity, netočí se ani sahara.
Jediný poznatek, který jsem pozoroval, tak bylo trochu cvrlikání ve větráku v interiéru, ale dělalo to jen když to bylo ohřáté, za studena v pohodě.
Na mojí hobby diagnostice mi to načetlo tyto chyby:
Adresa 08: Klima/topení
2 závad nalezeno.
01273 - ventilator privodu vzduchu (V2)
000 - -
00229 - tlak v chlazeni
002 - dolni hranice prekrocena
Adresa 7D: Přídavné topení
1 Fault Found:
00361 - topne teleso pro pomocne topeni (Z35)
014 - defekt
Větrák topení nefouká Okt II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A to pridavne el. topeni se nachazi kde prosim te?leguan píše:prvni chyba ventilator vadny bude v haji a druha chyba vadne PTC přidavne el. topeni běžna věc novy 12000,- starši se necha koupit na netu nebo to někdo i opravuje takže asi tak
Je mi divne, ze by se vysrali hned dve veci najednou, kdyz vsechno fungovalo normalne.. jel jsem s tim teda chvili na maximalku, tak jestli jsem tim neco neutavil
A co znamena ze je to ovladane can busem? A tahle vec stoji 12tis?leguan píše:vyhod kastlik spolujezdce koukni na přivodní kabely k větraku proměřit nebo ho pobouchej a uvidíš co se tyka PTC sundat boční kryt středoveho tunelu a nad pedalem plynu ho uvidíš je to radiator ve kterym jsou topny spiraly hodně se to sere je to ovladany can busem