Tiguan na opravdu 2,5t ale pouze verze Truck ve verzi 4x4.Má to kratší převodovku a větší ůhel nájezdu.Jinak má pouze 2,2t.
Ale tahat auta za kombíkem velikosti-octavie,passat,mondeo je nesmysl.Možná kolem komína,ale ne z Němec. Do takový soupravy si sedne jen sebevrah.
Auto musí mít alespoň 2t pohotovostní váhu ,aby ho první větřík nehodil na dálnici na boudu i z vlekem.Kdo to nezažil, tak tomu těžko uvěří.Fyzikální zákony platí pro všechny. Nedávno jsem potkal feldu s naloženýma fošnama na obyč vozejku,co to dělalo s autem, když to rozjel více jak padesát ,to bylo jak z "neváhej a toč" či "pat a mat".
Ale tyto "chytráci" si neuvědomují,že svým počínáním neohrožují pouze sebe, ale hlavně okolí.
To samý se stane na dálnici s běžným kombíkem,který má za sebou víc jak 1,5t.
Jaký auto k podvalu s tažným aspoň 1800kg?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
- wr8
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
sharik4x4 píše:Tiguan na opravdu 2,5t ale pouze verze Truck ve verzi 4x4.Má to kratší převodovku a větší ůhel nájezdu.Jinak má pouze 2,2t.
Ale tahat auta za kombíkem velikosti-octavie,passat,mondeo je nesmysl.Možná kolem komína,ale ne z Němec. Do takový soupravy si sedne jen sebevrah.
Auto musí mít alespoň 2t pohotovostní váhu ,aby ho první větřík nehodil na dálnici na boudu i z vlekem.Kdo to nezažil, tak tomu těžko uvěří.Fyzikální zákony platí pro všechny. Nedávno jsem potkal feldu s naloženýma fošnama na obyč vozejku,co to dělalo s autem, když to rozjel více jak padesát ,to bylo jak z "neváhej a toč" či "pat a mat".
Ale tyto "chytráci" si neuvědomují,že svým počínáním neohrožují pouze sebe, ale hlavně okolí.
To samý se stane na dálnici s běžným kombíkem,který má za sebou víc jak 1,5t.
pod to bych se podepsal,kdo vyzkousel tak vi,taham plato za RR kterej ma 3,5t na kouli a jsem spokojenej
Já kdysi tahal auta za e36 325tds ale přiměřené velikosti jako Felda,Fanda,Saxo,P106-306, něco většího tak max 10km do klempírny,lakovny a tak, nebylo to nic moc, i ty malý auta se mnou celkem někdy mávaly...
Na tahání to fakt chce něco pořádnýho, těžkýho jak psáno výše, takže Pajero,Landcruiser,Q7,ML atd.
Na tahání to fakt chce něco pořádnýho, těžkýho jak psáno výše, takže Pajero,Landcruiser,Q7,ML atd.