Vymena baterie AGM bez nakodovani?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ice_man
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vymena baterie AGM bez nakodovani?

Příspěvek od Ice_man »

Ahoj chci se zeptat jestli muzu nastartovat a jet se projet s autem s novou AGM baterii? Neznicim tak nic kdyz se pojedu cca 5x projet na cca 50km aniz bych ji mel nakodovanou? Nova baterie je o 2AH a o 80A silnejsi nez je original, ten se totiz uz nevyrabi a tahle je temi hodnotami nejblize te original. Dekuju
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Nic se nestane.Az to pujde, tak baterii dobij a nakoduj do auta.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Nepíšeš síce o aké auto sa jedná, ale všeobecne kódovanie AGM batérií sa robí kvôli manažmentu dobíjania. Na tých pár km sa nič nemusí stať ale batériu nebude dobíjať správne a teda hneď zbytočne skrátiš jej životnosť.
Ice_man
Přispěvovatel

Příspěvek od Ice_man »

Jedna se o passat cc rok 2011, 2.0tdi cffb, mam ho jen na krasu a trochu jsem podcenil odpojeni baterie pred dlouhym nepouzivanim auta a ted jsem na sebe nas... jakej jsem k*kot
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Marek001 píše:Nepíšeš síce o aké auto sa jedná, ale všeobecne kódovanie AGM batérií sa robí kvôli manažmentu dobíjania. Na tých pár km sa nič nemusí stať ale batériu nebude dobíjať správne a teda hneď zbytočne skrátiš jej životnosť.
Během chvíle si ten management upraví. Neměj strach. Horší by bylo, kdyby tam měl obyčejnou místo AGM.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“