ja se ptal jak to vyresit a ne kolik mam v kapse penez, jelikoz to davam do jinyho auta nez GIV, OI,TT tak vsechno predelavam a kdybych mel kupovat vsechno to nejdrazsi, tak to stoji milion.Tim nechcu rict,ze to delam, ze suntu. Resim pomer ceny vuci kvalite.A taky bych se rad o tom dozvedel co nejvic...BH motor píše:CHCETE UPRAVOVAT 1,8t A NEMATE NA HADICE ? TO SA NEUSPOKOJI S DESINKOU V PENAZENKE
1,8T jaky hadice od turba k IC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
takato vec sa riesi hned na zaciatku. potom to inak vyzera. ak chces len vyuzivat seriovy potencial auta tak mozes kludne pouzit seriove hadice 55mm s inych aut s preplnovanim. kupis to na vraku. vsetko lepsie a pouzitelne uz stoji take peniaze ako som pisal.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Ja sem přemýšlel o nerezu... www.armat.cz 

ked nerez tak samco je porovnatelna cena.samik píše:Ja sem přemýšlel o nerezu... www.armat.cz
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- Kornout
- Aktivista
Kolik ta 1.8T tlačí, že ho tlačíte do samca?
Určitě né co nafta.
Můj názor z hlediska efektivity a ceny, je ten, že stačej jak říká Fantík koupit výfukové trubky, sám si je povaříš, někdo známej ti na ně vytočí hrdla a vše si krásně uděláš a přispůsobíš doma sám, krom toho ohýbání, ale to se taky dá udělat. Když vemu ceny sváření a mt u hliníku a nerezu, tak.... .
Hadice bych použil klidně z náklaďáku, nebo z jinejch aut a do 1.5bar držej uplně v pohodě.
Akorát si kup pořádný šroubovací stahovací spony, ať máš jistotu.
Teď jsem pasoval jiné turbo do Octy a taky jsem to poskládal co dům dal, mmj jsem použil jednu trubku co máš na autě origo ty
a jak pomohla.
Určitě né co nafta.
Můj názor z hlediska efektivity a ceny, je ten, že stačej jak říká Fantík koupit výfukové trubky, sám si je povaříš, někdo známej ti na ně vytočí hrdla a vše si krásně uděláš a přispůsobíš doma sám, krom toho ohýbání, ale to se taky dá udělat. Když vemu ceny sváření a mt u hliníku a nerezu, tak.... .
Hadice bych použil klidně z náklaďáku, nebo z jinejch aut a do 1.5bar držej uplně v pohodě.
Akorát si kup pořádný šroubovací stahovací spony, ať máš jistotu.
Teď jsem pasoval jiné turbo do Octy a taky jsem to poskládal co dům dal, mmj jsem použil jednu trubku co máš na autě origo ty

Samco
Ahoj, koupil jsem toto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/universa ... QQtcZphoto Celé sání mám v 63mm
Transporter
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samco
no zalezi kolik jsi dal za dopravuYellowAss píše:Ahoj, koupil jsem toto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/universa ... QQtcZphoto Celé sání mám v 63mm
cena dopravy
Doprava byla 15 dolarů. V tomto případě to bylo i bez cla a dph. Když jsem se nedávno rozšoup a zásilka byla za 233$ + 112$ tak jsem zaplatil dph cca 1200Kč rovnou pošťákovi. Zvláště dodávka z Číny vychází lépe než to koupit u nás. Tuším že do 2000 Kč je to bez cla a DPH.
Transporter
- Kornout
- Aktivista
Re: cena dopravy
Ty byjsi to zařídil, toto objednat? Vše se platí v CZK?YellowAss píše:Doprava byla 15 dolarů. V tomto případě to bylo i bez cla a dph. Když jsem se nedávno rozšoup a zásilka byla za 233$ + 112$ tak jsem zaplatil dph cca 1200Kč rovnou pošťákovi. Zvláště dodávka z Číny vychází lépe než to koupit u nás. Tuším že do 2000 Kč je to bez cla a DPH.