O1 AGR - navýšení výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Na to, aby krava zacala dlouhodobe a spolehlive produkovat vice mleka nestaci ze v to budes doufat.NOVON píše:No abych pravdu řekl,tak do HW se mi moc hrabat nechce,když to funguje a nijak to nehulí
Bud se na to vykasli a nasetri na kvalitni komplexni upravu a nebo necekej zazraky ale nech to udelat kvalitne ... pripadne se na to vykasli komplexne.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Ve vsi ucte: vykasli se na revizi, rovnou tam nahod nove trysky a preventivne tam nahod neco vetsiho (minimalne Sprint764 bych tam dal).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Auto funguje na ten rocnik a najezd skvěle,mozna poloosy jsou krapet horsi,ale jeste to netřepe v zátahu.fekálek píše:Jestli je vše okolo relativně fungujíci tak to chipni a jezdi, to je asi celý myslím. Přes 100kw a 300nM stejně jít nechceš a všechno co je pod ta serie vydrží když nebudeš magořit.
Magořit nebudu,jen chci obcas predjet klobouky bez cvakání u prdele,abych to stihnul

VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
764 mám doma v pixle s naftou, dojeď si pro ně NOVONE , hulilo to jak lokomotiva, ale zátah fakt kurevskýForest píše:Ve vsi ucte: vykasli se na revizi, rovnou tam nahod nove trysky a preventivne tam nahod neco vetsiho (minimalne Sprint764 bych tam dal).

Audi 80 Avant TDI, rv. 93, A6 Avant 1.9 TDI 99'
-
- Aktivista
Tak to se jedna o PowerPlus nebo neco nebylo v poradku, ne? Protoze Sprinty by nehulily jako prase.radonzo píše:764 mám doma v pixle s naftou, dojeď si pro ně NOVONE , hulilo to jak lokomotiva, ale zátah fakt kurevský

Sou od Mvoleska z chipfora, Frateli Boschio, to by neměla být sračka úplná, ale na té 80 se nespojím s jednotkou, bylo to nastavené jen tak podle oka, při normální i svižnější jízdě to nekouřilo ale když sem tomu dupl tak za mnou nebylo vidětForest píše:Tak to se jedna o PowerPlus nebo neco nebylo v poradku, ne? Protoze Sprinty by nehulily jako prase.radonzo píše:764 mám doma v pixle s naftou, dojeď si pro ně NOVONE , hulilo to jak lokomotiva, ale zátah fakt kurevský

Audi 80 Avant TDI, rv. 93, A6 Avant 1.9 TDI 99'
Ahoj chlopi,podařilo se mi sehnat upravenou jednotku v Bosch servisu na 79 kw,kroutak 260.Dal jsem ji do stribrne ofce No rozdíl ve výkonu je opravdu znát,auto zrychluje takřka okamžitě,není tak tupé jako serie AGR.Ani to nijak nehulí.Jen co jsem si vsimnul na Vagu,tak váha ukazuje kolem 850 i na volnobeh a dávka paliva je 2.6/2.8 mg u zahřateho motoru a v kanálu 015 skáce 0.0-0.4.Vzdycky jsem to daval na 3.4-3.6 mg a tehdy se dávka drzela v kanalu 015 na 0.4 l/h.
Uvazuju,ze tu dávku poladím,ať mi ukazuje dobře palubák,bo za 4.3 na sto to asi fakt nejezdí.Pak dotaz na tu hodnotu z váhy,je to tak po chipu normální?
Díky moc
Uvazuju,ze tu dávku poladím,ať mi ukazuje dobře palubák,bo za 4.3 na sto to asi fakt nejezdí.Pak dotaz na tu hodnotu z váhy,je to tak po chipu normální?
Díky moc
Naposledy upravil(a) NOVON dne 22 dub 2019, 18:40, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG