Tady jsou ještě 2 hlediska, což je náš "nacionalismus" a výhled do budoucna..Pamatuji, když se Jawou 500ccm pohrdalo a prodávaly se v hospodě za hubičku..O Velorexu, Š 1000MB nemluvě atd. atd. Po revoluci moudří lidé, kteří měli stodolu podobné věci zkupovali a lidé byli rádi, že se jich zbavili..Ale léta běží, pokrok jde nezadržitelně vpřed a najednou je třeba jízda v Š 1000 nebo ve Velorexu nekutečná prdel..Není to ještě tak dávno. kdy třeba TATRA 613 v provedení 700 byla za pár babek.. Můj kámoš povídá, kdo by si tohle asi koupil , to by byl vůl..Já mu říkám, nebude to moc daleko a to auto bude rarita za velký prachy...Minulý týden mi povídá, ty vole, Tatra 700 jde k 1,5 mega, je to v USA a GB senzace..Samozřejmě něco sežere inflace, ale stejně..Ale např. můj kámoš si vykoupil T 613 v metalíze,/ byla to voňavka/protože vozil papaláše jako jejich řidič..A postavil jí do stodoly, která byla vlhká a spodek oreznul..A najednou, že to prodá....Já mu říkám, rozmysli si to, dej to na špalky nebo převez jinam a počkej......Nakonec přijel borec ze servisu, dal mu 40000kč , bylo k tomu mnoho dílů a dal to pod přístřešek, kde auto čeká na vyšší cenu..Chtěl jsem to koupit sám, ale nechtěl jsem být vychcánek i když jsem do něho marně hučel, ať to nedělá..Teď si rve zbytky vlasů , protože šetří každou kačku...Copak někde ještě existuje V8 chlazený vzduchem , která jezdí za 13 litrů?..

nepropadat panice...