Nereaguje na plyn
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nereaguje na plyn
Ahoj, mam OI (TDI 81 kW, ASV) r.v.2002 a dnes se mi stalo neco divnyho. Jedu pohodicka po meste a najednou jsem ztratil vykon. Motor sel, ale nereagoval na plyn (vubec). Po vyrazeni 1100 ot.
Chcipnul jsem to, nadtartoval a vse ok. Za par set metru to samy. Zase jsem chcipnul a nastaroval a od te doby vse ok.
Diagnostika cista. Trochu mi to zavani snimacem pedalu, ale rad si necham poradit, po cem se podivat.
Diky, Míra
Chcipnul jsem to, nadtartoval a vse ok. Za par set metru to samy. Zase jsem chcipnul a nastaroval a od te doby vse ok.
Diagnostika cista. Trochu mi to zavani snimacem pedalu, ale rad si necham poradit, po cem se podivat.
Diky, Míra
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Nemel jsem moznost pripojit, kdyz se to zrovna delo. Pote s pripojenou diagnostikou vse fungovalo jak melo a rozsah pedalu normal 0 - 100%.
V minulosti:
V minulosti:
Nereaguje na plyn
Už jsem taky zažil objevilo se to jak píšeš zkusil se novej pedál pořád stejný, jak se to asi den opravovalo ta druhej den to šlo normálně. Pak se to dlouhou dobu neobjevilo. Když to přišlo podruhý ta se to samo do druhýho dne neopravilo. Tak jsem myslel nějaká vlhkost mezi dráty. Svazek se rozballil profénoval horký vzduchem zabalil no a světe div se auto naskočilo. Asi za rok zase. Tak to už se rozdělala i řídící jednotka no a ta vlhkost byla v ní. Od tý doby 2,5roku pokoj
Tak že radím rozdělat prohlídnout popř. vysušit ŘJ motoru.
Tak že radím rozdělat prohlídnout popř. vysušit ŘJ motoru.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Tak to by melo byt jednoduchy. Nasel jsem ale jen celej pedal. Nerad bych koupil za dva a pul ten celej pedal a pak zjistil, ze to je jinde 

V minulosti:
V minulosti:
Kolem řídící jednotky sucho jako na sahaře, odtokový kanálky jakbysmet. Navíc tady pršel tak dva tejdny zpátky naposledy. Nevím, no. Na vlhkost to nevypadá.
V minulosti:
V minulosti:
mne presne take robilo pred par mesiacmi. ak som dupal tak islo vpohode ale ak som udrziaval rychlost a len hladkal pedal tak vypadol. Ale na tempomate mi fungovalo vpohode. Stacilo znovu nastartovat a znovu islo.
Predtym mi to par krat urobilo na jesen a potom ho to preslo. potom to zacalo robit prave nedavno ale to uz blblo kazdu chvilu a bolo to dost nebezpecne.
vymenil sa pedal a potom uz vpohode.
Teraz uz nepamatam ci bolo v chybach pisane ze vadny pedal ale viem ze som skusal pozerat hodnoty pedalu a tie ukazovalo stale dobre. tak asi niekde vydrana ploska a blblo presne na nejakom mieste a vtedy ho odstavilo.
Predtym mi to par krat urobilo na jesen a potom ho to preslo. potom to zacalo robit prave nedavno ale to uz blblo kazdu chvilu a bolo to dost nebezpecne.
vymenil sa pedal a potom uz vpohode.
Teraz uz nepamatam ci bolo v chybach pisane ze vadny pedal ale viem ze som skusal pozerat hodnoty pedalu a tie ukazovalo stale dobre. tak asi niekde vydrana ploska a blblo presne na nejakom mieste a vtedy ho odstavilo.