peug píše:ještě mi tu chybí Subzero třeba taky vyleze z nory

Specialne pre pana skryvajuceho sa za nick peug (ostatni prosim citajte len v pripade nutnej potreby), kedze dalsia neverejna komunikacia by bola zrejme aj tak zbytocna...
Teraz si skus polozit otazku preco som asi zaliezol do nory (v preklade bezneho cloveka - rok sem prakticky nepisem).... Prave kvoli takym ludom (ako si sa dnes ukazal v plnej parade ty), zasluhou ktorych je toto forum pre niektorych ludi co sem v minulosti prispievali uz len strata casu. Ale nemusis sa bat, este si to tu obcas precitam, s par ludmi s ktorymi sa poznam a maju na mna nejaky dotaz komunikujem cez SZ. Takze kludne si ziv svojich demonov dalej. Ja o ucast v tychto vasich Hrach o trony ozaj nemam zaujem, namahal si sa zbytocne... ale mozno ti tato moja reakcia nakoniec ku stastiu stacila... v tom pripade gratulujem - sehr gut gemacht!
Vsetkym ostatnym, ktori to z nejakeho dovodu citali, prajem pekny vecer.
P.S. Nie, naozaj nie som po slovensky pisuci Forest. Som ziva osoba s vlastnym nazorom ktory sa zrejme castokrat nestotoznil s tym tvojim, co v tebe vyvolava silne nutkanie provokovat. Viac ozaj uz len v osobnej komunikacii - ak teda mas seriozny zaujem ma spoznat (o com akosi pochybujem), uz je tento prispevok podstatne dlhsi ako som povodne zamyslal