Četl jsem test nové Skaly a testman prohlásil, že v Octě 1,6 TDI byla "mrdka" nemastná neslaná, ale že v dnešní konfiguraci s šestikvaltem je perfektní spojení a to velmi spolehlivé..Takže základ asi špatný není...turbo kamna power píše:No právě, to není úplně málo, naštěstí na svojí jsem je udržoval VIFem, takže vydržely do teď v pohodě skoro 300tis. km. Ale kdybych je musel měnit, bylo by velký mrzení. Na Volvo udělám vstřiky skoro za polovinu a to je tam o jeden víc.
Jinak já jsem s 1.6TDI spokojen, vlastně to bylo nejspolehlivější auto, v kterém jsem jezdil, nikdy žádná závada. V oktávce se s tím dá jezdit i svižně, pokud jezdíš sám, ale jakmile se naloží, je to trápení. Osobně bych šel určitě do dvoulitru.
Za co vyměnit O1 ASZ ? Do cca 220tkč.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Super volba, myslím, že budeš spokojenThopr píše:Tak dnes dovezena O2 FL Combi 2013/7 mesic. 2.0 TDI CFHF 81KW a 6ti gang 240mm...

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Softik bude ,ale az po servise za nejaky cas. Jestli to ma dieselgate soft netusim... Zatim teda fajn prijemna zmena, snad mi radost vydrzi. Dnes poprve jizda i s prckem za sebou v sedacce a mista oproti o1 je vsimnutelne vice,aneb konecne jizda bez kopani do zad...

Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020...