ALH 66kw chyba 17656
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ALH 66kw chyba 17656
Zdravím mam už dlouhodobější problem s tim ze mi přijde ze auto ma menší výkon než by mělo mi. Nekdy když jedu tak to krátkodobě cukne a chvilkove se sníží výkon ( stává se mi to hlavně při zátěži třeba do kopce , ale i na dálnici ) cukne to omezí se chvilkove výkon a jediný co VAG vypíše je chyba 17656 a rozsvítí se kontrolka ESP. Nekdy auto dlouho i startuje (ale jen nekdy) teplý nebo studeny nemá na to vliv. Nekdy to startuje pěkné okamžitě . Pročítám fora a dočetl jsem se at jdu po palivu. Uz mam druhy plovak v nádrži (nádrž komplet vyčištěna ) trubky profouknute až k filtru , filtr vyměněny, zpětný ventilek taky. Rozvody překontrolovany několikrát hodnota v TDI grafu téměř uprostred. Nevíte čím to muže byt? Dekuju mockrat
Re: ALH 66kw chyba 17656
Ještě jsem vypozoroval ze motor třeba i na volnobeh občas skube jde to slyšet slabé jak sebou trhásmart001 píše:Zdravím mam už dlouhodobější problem s tim ze mi přijde ze auto ma menší výkon než by mělo mi. Nekdy když jedu tak to krátkodobě cukne a chvilkove se sníží výkon ( stává se mi to hlavně při zátěži třeba do kopce , ale i na dálnici ) cukne to omezí se chvilkove výkon a jediný co VAG vypíše je chyba 17656 a rozsvítí se kontrolka ESP. Nekdy auto dlouho i startuje (ale jen nekdy) teplý nebo studeny nemá na to vliv. Nekdy to startuje pěkné okamžitě . Pročítám fora a dočetl jsem se at jdu po palivu. Uz mam druhy plovak v nádrži (nádrž komplet vyčištěna ) trubky profouknute až k filtru , filtr vyměněny, zpětný ventilek taky. Rozvody překontrolovany několikrát hodnota v TDI grafu téměř uprostred. Nevíte čím to muže byt? Dekuju mockrat
-
- Aktivista