Jásejte

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rudy5
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od rudy5 »

A mladomanzelske pôžičky čo dávali bezúročné za to si kúpil obývaciu stenu alebo spálňu a splácal si to 10rokov čo na tú dobu bolo cca 30-40tis pri plate čo sa zarábalo desatina z toho boli to obrovské peniaze ,plat malý ,jedlo bolo lacné elektronika drahá ,ovocie mandarínky banány pomaranče ,burske orechy len an Vianoce podpultovy tovar ,u mäsiara mäsa málo všetko sa predávalo po známosti vo vytrine iba konzervy ,pár salám.
Na auto si čakal roky aby si sa k novému dostal ,dom si mohol postaviť iba papalas alebo keď si mal bohatých rodičov alebo niekto kto to ukradol materiál z veľkej stavby ak na neho zostalo.
BMW 330 ix
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono stačilo, když jsi potřeboval něco přivézt, třeba ten, co stavěl. Nebylo kde, kdo měl tehdy "soukromý" náklaďák? Takže načerno, což byl problém, musel se uplatit řidič, který to risknul. Takhle naháněli nové abonenty do strany, kterým řekli, pokud vstoupíš , tak ti vyjdeme ve všem vstříct..Vím to od spolupracovníků., kteří snášeli na hnízdo a dali se do stavby baráku. Dnes to zní směšně, ale často museli krást, aby sehnali vše, co potřebovali. V práci se nám ztrácely věci na běžícím páse..Kdo dokázal cokoli sehnat byl král..A ta radost dotyčného, když něco sehnal..Dnes jsou lidé otrávení, co vše je v nabídce, a nemohou si vybrat a to bez jakékoliv radosti..To byly krásné časy a tolik radosti...Přišel soused a povídá, no to mi teda řekni, kde jsi tohle sehnal..?. (LOL)
nepropadat panice...
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Koukam, ze sis neumel poradit jak ve "stare" dobe, tak ani dnes, takovy ten prechytracely prskal.. :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je vidět, že ty ano..Znám podobné typy, těm vyšlo téměř vše, jezdili ven, sehnali vše, co potřebovali , bohužel jim bylo třeba se vyhnout. Jejich "kompromisy" nebyly má parketa..Každý to má jinak..... :P
nepropadat panice...
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Ano, umel. Nemohu za to, ze ty si patril a patris mezi ty neschopne co pak prskali, jak tenkrat a prskaji i dnes, zavistivci. Uplne te vidim za minuleho rezimu (vlastne i v tom dnesnim), jako bonzovaci zavistivou krysu.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Co kdyby jsi to popsal, protože o závisti často mluví hlavně ti, kteří měli přednost z různých důvodů, a je vidět, že jsi se tam cítil jako ryba ve vodě..Já popisoval tehdejší situaci, ale možná mám jiný náhled i na život a možnosti občanů v tehdejší době. / ai dnešní/Někdo nemůže pochopit, a strávit, že stát rozhoduje nejen o tom, jaký názor má občan mít, ale že hranice státu jsou hlavně proto, aby udržely občany uvnitř a to i za cenu jejich života. Metody této ostrahy jsou klasické metody ala KONCENTRATION LAGER , a mohou je překračovat pouze prověření a loajální občané, kteří samozřejmě musí nechat uvnitř své příbuzné a děti, co by kdyby. A dokonce jsou i ti, kteří proti tomu prskají a pořád se jim něco nelíbí. Samozřejmě je zde i druhá odrůda obyvatel, která si z toho udělala krásný kšeft, klidně ty hranice hlídá, je v ozbrojených složkách, má dvojnásobný plat a svá privilegia..A jejich hlavní náplní je právě to bonzování, které považují za svou povinnost a která podmiňuje právě tu jejich vyšší úroveň. Zrovna včera ráno jsem slyšel vysvětlení jednoho, který často jezdil do SRN pro mercedesy, motory apod. z čehož byl pořádný vejvar..Měl neskutečný přehled o všech "podobného typu" a na otázku, co zato jen utrousil, ale samé kraviny, když potřebovali , tak jsem jim tam jel třeba "jen něco nafotit"...A je zajímavé, že až po 30 letech ...se takhle vyjevil...Závidět těmhle lidem není vůbec co, je to jen lidský hnůj jezdící v S klasse..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Tak proč tady pořád meleš jak má někdo Octavii III a ať si ji užije a takový ty ubohý kydy? Však tě tu všichni znají, máš poslintaný triko když vidíš u souseda za plotem káru a sám opravuješ shnilou felicii někde v kurníku. Raději zalez už do tý svojí díry co jí říkáš dílna a přestaň tady smrdět dědku ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Celý život jsem musel žít mezi takovými voly, jako jsi ty, množina takových pitomců tvého typu nás pořád tahá do sraček od konce války..Jinak se odpovědět nedá, bohužel. ..AUTO jako modla čehůnů. od toho se to odvíjí..Naštěstí je zde i lidská kvalita, jinak by nás už dávno vyhnali z Evropy ....jako takové. :(
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

jo táák a ta kvalita jsi ty jo? Tak nám popovídej co jsi dokázal a jaká jsi hvězda? Auto není moje modla, to ty o něm pořád meleš a je ti trnem v oku protože jsi krachlej, ale to tady všichni vědí, tak se pořád nepovyšuj, vždyť jsi nic nedokázal ty starej troubo. ;)
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Je to zavistiva figurka, zavidi auto, lepsi barak. Sam ma a dokazal houby, tak se snazi vozit po druhych, pro svou neschopnost. Podvratak v minule dobe, podvratak i dnes. Takze jediny, kdo nas taha do sracek a dela ostudu je podvratak jako Jericho.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Většinou je pravidlem, že ti kteří přisuzují jiným nějaké vlastnosti, TAK MLUVÍ O SOBĚ. Protože jsou sebestřední a svět okolo vidí je přes své brýle. Musíte být ale pašáci, že máte tak velké baráky a taková úžasná auta...Proto je pohlíženo na čehůny všeobecně tak opovržlivě, /že se člověk stydí/ právě pro tu jejich MALOST.. :P
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Koukal jsi někdy na sebe? Ze tvých příspěvků se zdá, že jsi spasitel lidské rasy a ostatní jsou ničemové, to je divný, že dědku?? Co kdyby jsi šel kázat někam kde mají rádi italký auta? (hm)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Každá ráno, když se holím a večer když si barvím vlasy a trhám chlupy s uší a natírám klouby francovkou jako všichni dědci...Problém je jinde, na druhé straně, proč se nepustíš/te/ do toho mi vysvětlit,že neříkám pravdu, nebo že se pletu? Mohu já zato, že borci jako jsi ty, nejsou schopni napsat souvislou větu, která něco vysvětlí , popřípadě upřesní problém, o kterém je řeč? Mohu já zato, že tvoje grupa je nevzdělaná, povrchní a diví se základním informacím a faktům? Vy uznáváte povrchni hodnoty" těch horních deseti tisíc".. Mohu zato, že máš vymalováno? A u Italských aut je málo závad a mají hlavně problémy rázu ,které mají všechna dnešní moderní auta, což je neskutečná otrava, aspoň pro mne...A rozhovory typu, nejde mi tempomat a nedá se s tím jezdit, mě nezajímají..Jsem člověk 20. století s názorem, vše jen za svoje... :roll:
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jako by tobě šlo něco vysvětlit (rofl) (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“