Vag 607
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vag 607
Zdravím,
mám problém s Vag 607 CZ. Kabel mám klon a všechno chodí jak má, ale chybový kódy a popis akčních členů nejsou česky ale objevují se samé nesmysly. 607 mám staženou jak z vebsnadno tak od Svobody a zkoušel jsem tam nakopírovat asi tři druhy souborů code svo ale prostě pořád nic. Anglická verze 607 chodí správně včetně popisů.
Co by s tím mohlo být, že by blbý klon. Jinak vše chodí jak má, verzi to píše full, test taky v pohodě.
Roman
mám problém s Vag 607 CZ. Kabel mám klon a všechno chodí jak má, ale chybový kódy a popis akčních členů nejsou česky ale objevují se samé nesmysly. 607 mám staženou jak z vebsnadno tak od Svobody a zkoušel jsem tam nakopírovat asi tři druhy souborů code svo ale prostě pořád nic. Anglická verze 607 chodí správně včetně popisů.
Co by s tím mohlo být, že by blbý klon. Jinak vše chodí jak má, verzi to píše full, test taky v pohodě.
Roman
Re: Vag 607
Kabelem to neni. Je to souborem code-svo.datroman píše:Zdravím,
Roman
EDIT: nakopiruj si tam TADY TEN SOUBOR a melo by to slapat v pohode.
Re: Vag 607
Děkuji za ochotu, ale je to ke stažení jako textový dokument ne jako soubor code svo.dat a tím pádem mi to asi nejde stáhnout. Jinak ty code svo.dat co jsem zkoušel měli jinou velikost. Zkus to dát ještě jenou ke stažení.kully píše:Kabelem to neni. Je to souborem code-svo.datroman píše:Zdravím,
Roman
EDIT: nakopiruj si tam TADY TEN SOUBOR a melo by to slapat v pohode.
Roman
Mam prosbicku, mohl by mi nekdo dat link nebo poslat soubor code-svo.dat se kterym my nebude vag 607 psat ty nesmysli.
Dekuju
vratislavpazdera@seznam.cz
Dekuju
vratislavpazdera@seznam.cz
Muzu taky poprosit o ten soubor na ferkov@seznam.cz??? Diky...
Muzu taky poprosit o ten soubor luboaron@azet.sk DIKY...