3.0TDI BMK 165kw nove vstreky Bosch

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Seven
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

3.0TDI BMK 165kw nove vstreky Bosch

Příspěvek od Seven »

Zdravim vas

Som majitelom auta Audi A6 C6 165kw r.v 2004, vybral som vstreky z motora ked ze uz začinalo zadrhavat pri štartovani za tepla aj chod motora uz nebol dobry,na teste sa ukazalo ze 5 vstrekov maju uz poškodenu špicku vstrekovača a 1 vstrek dokonca skratuje tak ze je uplne zly.

Rozhodol som sa kupit všetkych 6novych

Cislo vstrekovacov: 059130277Q

Ked ze mam registraciu v a.kelly tak našiel som si tam vstrekovač od Bosch (Novy diel) s tym ze stare vstreky nemusim vratit, a tak boli drahšie vstrekovace od Bosch s tym ze stare musim vratit čo sa mi ale nezda,lebo vacisnou co viem tak je to naopak,ze cena je vyzsia ked si chcem stare vstrekovace nechat. v kelly som sa pytal či nieje v tom nejaky hačik/odrb ze Bosch "novy diel" mam lacnejsie ako Bosch s tym ze stare vstreky musim vratit a ešte je to drahšie..sam veduci predajne nevedel povedat ake budu tie Bosch lacnejšie,vraj nejaky poskladany repas..no vravel som mu ze tam piše nie repas ale novy diel,tak sam sa nevedel vyjadrit čo pride... (wallbash) ako nechapem,človek tak pride nechat celkom dost penazi na vstreky a nemaju zaujem ani komunikovat ani vysvetlit ako to je...

Riešil niekto z vas vstreky z a.kelly? alebo odkial ich kupujete za normalnu cenu? okrem repasu z bazoša... :D Ďakujem.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

našel jsem, že by to měly být 0 445 115 078, to je novej díl bez vratné zálohy, repas od Bosche jsem ani nenašel, ty by musely začínat třeba 0986...., tam je pak vratná záloha
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

no kelly je u mna (wallbash) beížm na elit sú drahý,ale dá sa dohodnút záleží
akého máš obchodáka-.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
marfan
Přispěvovatel

Příspěvek od marfan »

Elit v NM je ozaj drahý :D Bol som sa spýtať na bubne na fabiu a cena 90€ za kus, skoro ma na mieste vykotilo.

Druhý krát origo šróby mali cenu v norme.
Seven
Přispěvovatel

Příspěvek od Seven »

Mam to objednane cez Elit od kamarata a je to ešte lacnejšie ako v a.kelly o cca 5-10%

Elit v Prešove čo viem tak serioznejši pristup s obchodakom aj komunikacia s pobockou ako v kelly..

Zajtra by to malo prisť,tak dam info. Chcel som hlavne nove,pan čo mi testoval na stolici vstreky tak ma hned upozornil nech nedavam repas z bazosa od neznamych "obchodnikov" a predsa ma pravdu,na tom sa velmi neoplati šetriť,dam vediet čo zajtra pride,ďakujem vam :)
mato8625
Přispěvovatel

Příspěvek od mato8625 »

Koľko ta stojí jeden kus
VW G4 Variant TDI PD AXR ,chip 1??Kw-3??Nm,GT1749VB,kat.off,egr off,HP sporting
Škoda Fabia II 1,2 Htp
Fiat Ducato 2,3 Jtd (250)
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

Seven píše:Mam to objednane cez Elit od kamarata a je to ešte lacnejšie ako v a.kelly o cca 5-10%

Elit v Prešove čo viem tak serioznejši pristup s obchodakom aj komunikacia s pobockou ako v kelly..

Zajtra by to malo prisť,tak dam info. Chcel som hlavne nove,pan čo mi testoval na stolici vstreky tak ma hned upozornil nech nedavam repas z bazosa od neznamych "obchodnikov" a predsa ma pravdu,na tom sa velmi neoplati šetriť,dam vediet čo zajtra pride,ďakujem vam :)
ano máš recht :D ja obchodujem xxx dodavatalmi a záleží na obchodákovi akú dá cenu-resp. rabat a elit zatial čo sa týka komunikácie atd. ok
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Seven
Přispěvovatel

Příspěvek od Seven »

Tak ze prišli vstreky od firmy Bosch v Bosch krabicke,pekne zabalene a su uplne nove nie repasovane,namontovane,nakodovane a motor ide krasne,sice stalo to nejaku tu tisicku € :D ale ked ze auto si planujem nechat,tak uz to robim poriadne.

A k tej cene vstrekov,nebudem to tuna pisať za kolko som ich kupil, no priemerna cena napriklad na takom Polskom Allegro je cca 215€ ta kus/nový no kto je registrovany v kelly,elit tak vie to kupit kludne pod 200€ za kus :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“