Som majitelom auta Audi A6 C6 165kw r.v 2004, vybral som vstreky z motora ked ze uz začinalo zadrhavat pri štartovani za tepla aj chod motora uz nebol dobry,na teste sa ukazalo ze 5 vstrekov maju uz poškodenu špicku vstrekovača a 1 vstrek dokonca skratuje tak ze je uplne zly.
Rozhodol som sa kupit všetkych 6novych
Cislo vstrekovacov: 059130277Q
Ked ze mam registraciu v a.kelly tak našiel som si tam vstrekovač od Bosch (Novy diel) s tym ze stare vstreky nemusim vratit, a tak boli drahšie vstrekovace od Bosch s tym ze stare musim vratit čo sa mi ale nezda,lebo vacisnou co viem tak je to naopak,ze cena je vyzsia ked si chcem stare vstrekovace nechat. v kelly som sa pytal či nieje v tom nejaky hačik/odrb ze Bosch "novy diel" mam lacnejsie ako Bosch s tym ze stare vstreky musim vratit a ešte je to drahšie..sam veduci predajne nevedel povedat ake budu tie Bosch lacnejšie,vraj nejaky poskladany repas..no vravel som mu ze tam piše nie repas ale novy diel,tak sam sa nevedel vyjadrit čo pride...

Riešil niekto z vas vstreky z a.kelly? alebo odkial ich kupujete za normalnu cenu? okrem repasu z bazoša...