park.senzor funguje jen bez nastartovani motoru ? vyreseno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

park.senzor funguje jen bez nastartovani motoru ? vyreseno

Příspěvek od tomik »

ahoj.
pustil jsem se do opravy parkovacich senzoru(vadne od koupi vozu passat b5,5/2002/tiptronic). pri zarazeni zpatecky jen dlouhy 5s pip. vyguglil jsem, ze senzory delaji potichu prskavy zvuk. ok nasel jsem vadny a i uvolneny. prohodil za jinej, kabelaz ok. koupil jinej/novej v kelly. namontoval. klicek zpatecka, vse ok. vsechno pipa jak ma. pak nastartuju a jednotka pipa naprosto chaoticky. co je jeste spatne ? senzor co jsem menil mel cislo co neslo najit (0901039 1708) a je celokulatej. tedy ty stary maj senzor predni cast jakoby zaobleny obdelnik. cim to muze bejt ? nejaky ruseni, jinej typ senzoru, proc jen pri nastartovanym motoru ? jednotka ma cislo 4B0 919 283. dik za info co hledat a merit.
tomik.
Naposledy upravil(a) tomik dne 27 čer 2020, 13:11, celkem upraveno 1 x.
tomik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomik »

tak vyreseno. nekdo z toho auta vystrihal 2 din radio s necim dalsim a parkovaci jednotka byla zapojena jako "s diagnostikou" . po prepojeni na "hloupej" rezim je vsechno ok. zapojoval jsem podle nejake jednotky pro felicii, kdyby se to nekomu hodilo.
tomik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“