Superb III dobíjení a servo nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Budeš resp. každý, kto sa opravovaním bude chcieť živiť sa bude musieť niečo nové naučiť... inak holt smola a zmena zdroja obživy. Však tento Superb má len štart stop a rekuperačné dobíjanie... čo potom v budúcnosti to kvantum viac či menej zhybridnených áut kombinovaných so smartphone ovládaním? V aute prítomné dve napäťové hladiny.... . Aj keď najviac to doľahne na autorizáky... na jedného "mechanického" mechanika budú potrebovať aspoň troch autotronikov/elektronikov, ktorí dokážu udržať tempo s vývojom a nové veci absorbovať a pochopiť....fekálek píše:To je pěkný, 30ka to je celkem palba. Kdo bude proboha tyhle auta opravovat. Začíná to bejt všechno složitý jak velín v Temelíně
Naposledy upravil(a) dibarbora dne 25 říj 2020, 16:06, celkem upraveno 1 x.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Drahé bude toto prechodné obdobie.. ak enormný politický tlak na elektrifikáciu bude úspešný a nejakým asi aj zázrakom sa podarí vyriešiť všetky technicko-bezpečnostné bolesti elektromobility od nabíjania, cez kapacitu, životnosť, požiarnu bezpečnosť a recykláciu akumulátorov... samozrejme aj za primeranú cenu, tak potom budeme na tom lepšie ako je to teraz... či to aj tak bude.... ???
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
-
- Přispěvovatel
já teda Romanovi nechci radit, mimochodem jsem taky Roman
ale pokud bude poslouchat místní členy a bude zkoušet opravy který mu to radíte, jako že to bude dobíjením nebo že se jednotky rozkodovaly a je potřeba s tim neco najezdit aby se dokodovaly tak to bude mít na dílně ještě hodně dlouho
ke mě to vozit nemusíš tohle totoiž bejvaj pěkný vý-rdy... pokud bys ale chtěl a majitel je schopen zaplatit x dní práce co na tom pravděpodobně bude tak to klidně přivez já tu výzvu přijmu. ta poslední věta mě bude asi mrzet
tady je na mě číslo: 770 117 800