Inak takto mi prišlo auto na výmenu oleja. Pozdravujem "majstra" z Košíc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrej nápad dík za radu, nedávno jsem to zkoušel tahat koňskou stříkačkou a myslel jsem že u toho porodímoktáf píše:To jako normálně motorkem z ostřikovačů?
přesně tak, moturek ostřikovače škoda 1203 funguje už několik let, na tom plechovem držáku mám neodymový magnet z harddisku, dvě hadičky, jednu nastavenou tenčí plastovou trubičkou už ani nevím z čeho a na kabelu dva krokodýlky. magnet to podrží kde je potřeba v motorovém prostoru, teplý olej to bere luxusně a když je to hustý a nechce si nasát, tak stačí trochu cvrknout do hadičky a už táhne.
dobře řízneš na 15 a jakou tam dáš zátku, z čeho,šulda píše:Taky jen vypouštím. kkt co serve závit, něčím to utěsní a nic neřekne, ty se pak starej. V práci sem si objednal závitníky a třeba 14 jen přeříznu na 15 a dokud se k tomu nedostane opět kkt, tak cajk.
tak tomu karle říkám řešení, a poměrně laciné, to koupím, na mě přišla panika, tak jsem napsal téma, nic lepšího jsem v ten moment nevypotil,karel4 píše:třeba odtud,výhodou 15 závitu,je že tě to při řezání pěkně vede v díře a nehrozí,že to vyřežeš křivo.nevýhoda je nedostatek těsnění v tomhle rozměru : https://www.mojedilna.cz/sada-na-opravu ... dhEALw_wcB