Opravu závitů olejových van

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JozefC
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JozefC »

Obrázek
Inak takto mi prišlo auto na výmenu oleja. Pozdravujem "majstra" z Košíc.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já teda vypouštím, když vidím po slévání přes sítko do sudu co tam zbyde kusů těsnění nebo pecek bordelu, s vyjímkou třeba Smart, kde vypoušťák není.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

nechápu, co to je ?
Nissan GT-R 3,8 V6 2015, Toyota 2.0 D4D 2010, Lamborgini Gallardo 5.0 V10 2006, VW Crafter 2.5 TDI 2008, MAN 6x2 26.414 2000
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Ak reaguješ na mňa, tak pôvodne to bola šruba na imbus. Nešla povoliť, alebo ju skur... a narazený imbus kľúč privarili na šrubu vane.
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Pekne mu kyda ten olej kade tade
BMW 330 ix
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já jen čumím stane se mi průser dvakrát za týden, alh a agr stejná vana, M14 1,5, nikdy se mi to tak nestalo, prostě to tak přišlo, jeden šulín začne s lisohlávkama druhý kdesi o nějaké debatě mimo mísu, mám černé ruce, xicht a zasrané montérky, tlamu opálenou od ceočka, asi došlo k nějakému nedorozumění ale u mě problém to není ;) já sem jen to udělátko které udělá kdykoliv cokoliv ;)
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

To jako normálně motorkem z ostřikovačů?

přesně tak, moturek ostřikovače škoda 1203 funguje už několik let, na tom plechovem držáku mám neodymový magnet z harddisku, dvě hadičky, jednu nastavenou tenčí plastovou trubičkou už ani nevím z čeho a na kabelu dva krokodýlky. magnet to podrží kde je potřeba v motorovém prostoru, teplý olej to bere luxusně a když je to hustý a nechce si nasát, tak stačí trochu cvrknout do hadičky a už táhne. :DObrázek
CFHC
slovacek.milos
Aktivista

já si vzpoměl dva rok zpět možná tři, nějaký pežot kapkala chladící kapalina z pedálu spojky. to už prostě nedáváš jak z pedálu spojky může kapat chladící kapalina byl to 307 SW,praskla tubka za motorem a jeden kokot z trnavy mi napsal za motorem nenissů trubky tam sů iba hadice, on je tuším prodavač PC z trnavy, navíc admin, tak jsem mu napsal že je kokot na co asi je ta hadice napojená, mám tam tušim ještě 8 let jakýsi ban a zákaz,

jestli jeste viděli něco podobného by z pedálu spojky kapkala chladící kapalina, dáš kapku na refraktometr a víš, hadice je za motorem, trubka pak vede do středu auta a na topení, a deset let sem nelez ;) :roll:

vana alh, agr, pedál spojky který kapká a si mimo mísu , hulíš matroš ;)
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Sila :)
slovacek.milos
Aktivista

[quote="oktáf"]To jako normálně motorkem z ostřikovačů?

přesně teplý olej to bere luxusně, já to už přestal dělat, nechcu kecat ale z feldy co máš na výšku světlometů ta umí, už zas vypouštím a nechám dlouho kapat, lidi jsou lidi, mrdají a kradou piču tomu rozumí a potřebují divadlo ;)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Taky jen vypouštím. kkt co serve závit, něčím to utěsní a nic neřekne, ty se pak starej. V práci sem si objednal závitníky a třeba 14 jen přeříznu na 15 a dokud se k tomu nedostane opět kkt, tak cajk.
Člověk se pořád učí.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

oktáf píše:To jako normálně motorkem z ostřikovačů?

přesně tak, moturek ostřikovače škoda 1203 funguje už několik let, na tom plechovem držáku mám neodymový magnet z harddisku, dvě hadičky, jednu nastavenou tenčí plastovou trubičkou už ani nevím z čeho a na kabelu dva krokodýlky. magnet to podrží kde je potřeba v motorovém prostoru, teplý olej to bere luxusně a když je to hustý a nechce si nasát, tak stačí trochu cvrknout do hadičky a už táhne. :D
Dobrej nápad dík za radu, nedávno jsem to zkoušel tahat koňskou stříkačkou a myslel jsem že u toho porodím (noteeth)

--------------------------------------------------------------------
Mod: hrozná makačka odstranit zbytečnej obrázek v citaci. cca 2sekundy a sem zpocenej jako kůň :roll:
slovacek.milos
Aktivista

šulda píše:Taky jen vypouštím. kkt co serve závit, něčím to utěsní a nic neřekne, ty se pak starej. V práci sem si objednal závitníky a třeba 14 jen přeříznu na 15 a dokud se k tomu nedostane opět kkt, tak cajk.
dobře řízneš na 15 a jakou tam dáš zátku, z čeho,

já to tu četl že tam de z favorita, no prostě zůstala mi kokta 81 kW a závitník nikdo neměl, ve svařovací technice v hodošu že mají, tak tam jedu ale byl tam nějaký blbeček nezaučený a řekl že tam není, druhý den mi psal lukáš kukliš, že je tam at přijedu, mjěníš blbý olej a dva dny v háji

a do toho zas felicie výkupní cena katu je ted 3000 kč necháš někde feldu a do rána :o kat v piči, v okolí nikdo výfuky nevaří,
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

třeba odtud,výhodou 15 závitu,je že tě to při řezání pěkně vede v díře a nehrozí,že to vyřežeš křivo.nevýhoda je nedostatek těsnění v tomhle rozměru : https://www.mojedilna.cz/sada-na-opravu ... dhEALw_wcB
slovacek.milos
Aktivista

karel4 píše:třeba odtud,výhodou 15 závitu,je že tě to při řezání pěkně vede v díře a nehrozí,že to vyřežeš křivo.nevýhoda je nedostatek těsnění v tomhle rozměru : https://www.mojedilna.cz/sada-na-opravu ... dhEALw_wcB
tak tomu karle říkám řešení, a poměrně laciné, to koupím, na mě přišla panika, tak jsem napsal téma, nic lepšího jsem v ten moment nevypotil,
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“