T5 1.9tdi AXB hlava a vstřiky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
zak1n
Nováček
Odpovědi: 0

T5 1.9tdi AXB hlava a vstřiky

Příspěvek od zak1n »

Zdravím lidi,
řeším vymačkanou hlavu na T5 1.9tdi AXB 77kw a chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně hlavy

1)řeším jestli repase za 7 tisíc nebo jiná hlava - ptám se, protože jsem pročítal tohle fórum a většino byly příspěvky typu - vykašlat se na repas a vzít jinou hlavu - platí to pořád v roce 2021 nebo to šlo někdy před 10 lety, kdy bylo na trhu dost hlav s nízkým nájezdem ?

2)Pro ověření - chápu dobře, že hlavy 1.9tdi pd jsou stejné ať už z octavie 2 tak z passata tak T5 ?

3) mám horší vstřik - je lepší repase nebo dát jiné vstřiky / jestli mohu dát vstřiky např. z 96kw do 77kw ? Plánuji chip kolem 100kw

Děkuji
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

asi nejlíp uděláš když vemeš hlavu do ruk zajedeš k pavlíčkovi brno bosonohy a ten tomu rozumí, přesně ti řekne co a jak se opraví nebo tě pošle do prdele a budeš vědět ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, to jo, z ceny za repas u Pavlíčka se tak leda vyvrátí, když udělají šachty na vstřiky,vodítka,gufera,sedla,ventily tak ofiko to tam stojí snad 11000
Teď řeším to samé, mám tam hned 2 kousky T5 77kw obě hlavy KO, kámoš mi dal kontakt na pasra co dělá jen tohle, hlavu mi dovezli až do Brna do práce za 6000 výměnou za starou ( myslím starou hlavu ne ženskou (rofl) )
Vstřiky přehazovat jak brambory nejde, nech si opravit ten co je KO u Doležala v Troubsku,máš to kousek a nešpekuluj, to radím já ;)
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"]jo, to jo, z ceny za repas u Pavlíčka se tak leda vyvrátí,

to tam nakonec píšu:

tě pošle do prdele a budeš vědět

ale aspon ti řekne co je přesně KO, osobní zkušenost ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo, on tě odradí už ten "sympaťák na příjmu" , ten tam dělá snad 50 let protože tam byl už když jsem tam jezdil jako 13ti letej kluk se svým dědou tehdy jsme dělávali GI,GII Fiat Regata,Ritmo,Uno,Tipo
Jen se zatváříš jako že se ti cena nezdá tak tě vyhodí (noteeth)
Za repas hlavy před pár lety na HTP mi povídá 8tis. jinak si to mám zbalit a vypadnout, od tý doby jsem tam nebyl ani nepůjdu...
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"]Jo, on tě odradí už ten

on je spíš už regálová součástka, ale mi se tam líbí bordel tam má jak já :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo to je jak za komančů tam pořád no, tam se nic nezměnilo, pořád se fušuje naplno atd...
Jenže tam vozí hlavy snad všechny autorizáky z okolí, takže té práce mají pokokot a napořád,takže tě klidně pošle s úsměvem do hajzlu :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, stejná zkušenost, ten pán má někdy úspěchy, ale prostě ne..A to mám zkušenost právě ze socíku , kdy to byla rarita navařovat vačky a opravovat hlavy, ale musím přiznat že mi tehdy hlavu na OHC udělal dobře..Chování řeznického psa co ten pán má je relikt nejen minulosti ...
nepropadat panice...
zak1n
Nováček

Příspěvek od zak1n »

Borci Pavlíček opravdu nehrozí :D už jsem u něj zkoušel minulý rok hlavu na motorku - arogantní jednání, cena o 5k víc jak konkurence v okolí a ještě na to chtěl 3 týdny - a to jsem chtěl jenom udělat a vyměnit 4 vodítka + zabrousit 4 ventily a srovnat hlavu :D :D :D

A co ty hlavy - jsou teda záměnné nebo ne ? Někde čtu že ano, někde že zase ne, tak jsem z toho tatar - nová hlava z číny prej pasuje na všechny... :D

A ať nezakládám nový příspěvek - tandemové čerpadlo - vzít jeté a přetěsnit nebo nové ( moje má vůli na vývodu podtlaku pro brzdy) ?
roman1648 píše: Teď řeším to samé, mám tam hned 2 kousky T5 77kw obě hlavy KO, kámoš mi dal kontakt na pasra co dělá jen tohle, hlavu mi dovezli až do Brna do práce za 6000 výměnou za starou ( myslím starou hlavu ne ženskou (rofl) )
Vstřiky přehazovat jak brambory nejde, nech si opravit ten co je KO u Doležala v Troubsku,máš to kousek a nešpekuluj, to radím já ;)
Kontakt na borce, co ti vozí ty hlavy bys neměl ? A máš osobní zkušenosti s Doležalem ? Cena x kvalita x rychlost ?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jasan není problém cinkni v pondělí 606 785 042
Doležal je cajk jezdím tam už léta a v pohodě
x.gon
Přispěvovatel

Příspěvek od x.gon »

Jen se zeptám na pana Doležala, za kolik je schopnej udělat jeden vstrik na PDcko?
Multivan T5, 2.5tdi 128kw
Octa 2 FL 1.9TDI 77KW
Honda Hornet 600
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No záleží co s ním bude asi
Třeba 1.6tdi jsem mu dával 12tis za všechny 4
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“