VAG-kanál
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAG-kanál
Zdravím všechny.
Uměl by mi někdo poradit? Mám GIV AHF/81kw r.v. 98 a rád bych upravil centrální camykání. Konkrétně mi jde o číslo kanálu do VAGa pro aktivaci a deaktivaci automatického zamykání při rychlosti od 15km/h.
Mám VIS 2 a tam je toto pouze pro GV kanál 04 a přes to se mi to nepodařilo deaktivovat. Možná je v tom ještě nějaký jiný zádrhel.
Dík všem .
Uměl by mi někdo poradit? Mám GIV AHF/81kw r.v. 98 a rád bych upravil centrální camykání. Konkrétně mi jde o číslo kanálu do VAGa pro aktivaci a deaktivaci automatického zamykání při rychlosti od 15km/h.
Mám VIS 2 a tam je toto pouze pro GV kanál 04 a přes to se mi to nepodařilo deaktivovat. Možná je v tom ještě nějaký jiný zádrhel.
Dík všem .
-
- Přispěvovatel
Re: VAG-kanál
to sa mi nezda chces povedat ze na G4 mas nastavene automaticke zamykanie dveri od rychlosti 15km/h ????? alebo som to zle pochopilbbeerr píše:Zdravím všechny.
Dík všem .
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Ano, mám je na tom něco divného? Popravdě řečeno, ve skutečnosti to zamyká asi tak při 20km/h.
-
- Přispěvovatel
divne je natom to ze G4 to este nemala z vyroby to znamena ze COMFORTKA ti to zamykat podla mna nemoze .takze to ani nevypnes pomocou VAGU ani nezapnes ...totu moznost maju az G5 a octavie 2bbeerr píše:Ano, mám je na tom něco divného? Popravdě řečeno, ve skutečnosti to zamyká asi tak při 20km/h.
nemoze byt nahodou taka vec ze ti to zamyka povecme autoalarm aj ja mam autoalarm co tuto funkciu podporuje.
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Alarm tam nemám, alespoň né dodatečně montovaný. Je tam jen takový ten sériový..
A k čemu je mít za jízdy zamčené auto ??? Mě by se spíš líbilo, kdyby to zamklo auto při zastavení (anebo když rychlost klesne pod 15 km/h), třeba u křižovatky, anebo u přejezdu... a když bych vytáhl klíček ze zapalování tak by se auto celé odemklo. A je to (když už) tak chytrý že se to alespoň při nehodě samo odemkne ???
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Samozrejme, vedia to všetky oktávie aj golfy s komfortom. Dá sa osobitne aktivovať zamykanie pri prekročení cca 20km/h, a osobitne sa dá aktivovať odomknutie pri vypnutí zapaľovania, alebo pri vytiahnutí kľúča- už si presne nepamätám, ale funguje to. Pri búračke, ak sa aktivujú airbagy, sa okrem iného auto odomkne, ak bolo zamknuté, bez ohľadu na to, či je táto funkcia zamykania pri prekročení 20 km/h zapnutá alebo vypnutá. Môžete vyskúšať v diagnóze akčných členov v RJ airbagu.
-
- Přispěvovatel
Takže by si mi uměl poradit jak to deaktivovat???Alex píše:Samozrejme, vedia to všetky oktávie aj golfy s komfortom. Dá sa osobitne aktivovať zamykanie pri prekročení cca 20km/h, a osobitne sa dá aktivovať odomknutie pri vypnutí zapaľovania, alebo pri vytiahnutí kľúča- už si presne nepamätám, ale funguje to. Pri búračke, ak sa aktivujú airbagy, sa okrem iného auto odomkne, ak bolo zamknuté, bez ohľadu na to, či je táto funkcia zamykania pri prekročení 20 km/h zapnutá alebo vypnutá. Môžete vyskúšať v diagnóze akčných členov v RJ airbagu.
Mám s tím dost problém,protože je asi v háji mikrospínač v zadních dveřích a tak je to sice zamkne,ale pak zase hned odemkne. A při jízdě po městě to pořád zamyká a zamyká...
Dík.